Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte și Florin Pastramă așteaptă un copil? S-au dat singuri de gol

Brigitte și Florin Pastramă așteaptă un copil? S-au dat singuri de gol

Brigitte și Florin Pastramă sunt unul dintre cele mai celebre cupluri din showbiz. De-a lungul timpului, s-au remarcat prin numeroasele certuri, care prevesteau un divorț. Însă, apele tulburi pare că s-au mai limpezit și cei doi ar aștepta un copil. S-au dat singuri de gol.

Brigitte Sfăt așteaptă un copil?

În ultima vreme, s-au certat mai mereu și un nou divorț părea că urma să aibă loc în showbiz. Dar, iată că timpul le rezolvă pe toate și cei doi soți se înțeleg mai bine acum. Mai mult, ar aștepta și un copil. Un detaliu le-a scăpat și s-au dat de gol, informează spynews.ro.

Brigitte a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care Florin Pastramă, în timp ce Sara colora mai multe figurine din turtă dulce, i-a spus: să nu cumva să uite de ”bebelușul care urmează să vină”. Acesta ar fi un semn că Brigitte și Florin Pastramă așteaptă un copil.

Brigitte are deja un fiu dintr-o căsătorie anterioară. Cu toate că nu se înțelege prea bine cu el, Brigitte este mândră de fiul ei că și-a cumpărat din proprii bani un apartament.

”Doamne ajută! A venit și momentul ăsta! Doamne, îți mulțumesc și-n trezire, și-n culcare, pentru faptul că mi-ai dat ziua în care să văd că fiul meu nu cheltuie banii pe prostii și își ia un apartament. Sunt cea mai fericită mamă de pe planetă!”, a declarat Brigitte Pastramă, în show-ul „Brigitte și Pastramă”.

Atunci când mama lui a fost bătută într-o parcare de Florin Pastramă, fiul lui Briggite nu i-a luat apărarea celei care l-a născut. Potrivit spuselor lui, Brigitte l-a provocat pe Florin să o agreseze fizic.

”Eu îl înțeleg pe Florin, mama te scoate efectiv din sărite. Oricâtă răbdare ai avea, oricât ai încerca să lași de la tine, acest om te termină psihic. Și eu am momente în care pur și simplu nu mai suport, dar e mama mea, totuși. Eu îl înțeleg, ea tratează pe toată lumea ca pe sclavi, toți suntem pionii ei. Dacă cineva nu face așa cum vrea ea, devine agresivă și începe să te toace până te distruge psihic. Trebuie să ai nervi extrem de tari ca să îi reziști”, i-ar fi mărturisit Robert unui apropiat.

Brigitte își donează hainele

Brigitte Sfăt își doneazăo parte din hainele pe care nu le mai folosește. Ea spune că a luat exemplul Oanei Zăvoranu.

”Cred că a venit ziua în care trebuie să fac ceva și o parte din ele nu vreau să le mai folosesc! În plus, am multe haine pe care nu le mai folosesc de ani buni și cred că ar fi mai bine să le dau. M-am gândit la un exemplu, pe care una dintre vedetele noastre l-a dat și este un exemplu pozitiv! Adică Oana Zăvoranu, care a făcut același lucru, doar că, din câte știu, lumea s-a adunat atunci în fața locului unde ea a decis să dea foarte multe haine!”, a spus Brigitte.

Chiar dacă a luat exemplul Oanei Zăvoranu, Querida nu are laude la adresa lui Briggite.

”Doamne fereşte, câtă slutenie şi prostituţie pentru o amărâtă de audienţă, că de prostie nu mai zic nimic, uite tac! Am ajuns la concluzia certă, că trăim nişte vremuri,în care în mod voit ne sunt inoculate numai panarame, bişniţari, travestite, cămătari, retarzi, cretine, pleavă de cea mai joasă speţă, ca să îndobitocească creiere pe bandă”, a concluzionat exigenta Oana Zăvoranu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: