Redactia.ro
Home » Știri » Prinţesa Diana i-a spus lui William despre infidelitatea tatălui său. Cum a decurs discuția

Prinţesa Diana i-a spus lui William despre infidelitatea tatălui său. Cum a decurs discuția

Prințesa Diana nu avut o relație prea bună cu prințul Charles, mai ales că acesta i-ar fi spus chiar înainte de nuntă, trei cuvinte dureroase: ”Nu te iubesc”. În cele din urmă, ambii s-au ancorat într-o relație în care și-au permis să închidă ochii, oarecum, asupra infidelităților. În anul 1992 cei doi au divorțat, iar într-o zi, prințesa Diana a trebuit să îi dezvăluie motivul unuia dintre copii, prințul William.

Ce i-a spus Lady Diana lui William

Prințesa Diana nu a avut o căsnicie ca în basme cu prințul Charles, mai ales că acesta i-a spus înainte de căsătorie că nu o iubește. Cu toate acestaea, au făcut nunta, dar și-au permis să aibă relații extraconjugale. În anul 1992 au pus punct relației, din cauza infidelității lui prințul Charles iar, prințesa Diana a fost nevoită să dea explicații copiilor.

Concret, Prinţul şi Prinţesa de Wales s-au separat în 1992 şi, trei ani mai târziu, Diana a hotărât să spună întregii lumi adevărul.  Ea a poevestit într-un interviu pentru BBC că la un momendat dat erau trei în familie. Asta deaoarece apăruse o femeie pe nume Camilla Parker Bowles, care l-a cucerit pe prințul Charles.

„Păi, eram trei în căsnicia aceea şi devenise cam aglomerat”, a şocat Prinţesa întregul mapamond la acea vreme.

Doar că, prințesa Diana a fost o mamă grijulie și a vrut grijă ca fiii lor să fie primii care vor afla motivul ruperii căsniciei. I-a luat pe rând, a nceput cu fiul cel mare, prințul William . Mai exact, atunci când acesta ieșise de la școală.

„Am mers la şcoala lui şi i-am spus totul între patru ochi. I-am spus că, dacă găseşti pe cineva pe care-l iubeşti, trebuie să faci tot ceea ce-ţi stă în putinţă pentru ca relaţia respectivă să reziste. Şi, dacă eşti atât de norocos încât să găseşti pe cineva care te iubeşte, trebuie, de asemenea, să protejezi acea relaţie”, i-a dezvăluit Lady D jurnalistului Martin Bashir de la BBC.

Dinainte de începerea căsniciei lucrurile au fost destul de evidente că nu vor decurge bine. Chiar în noaptea dinaintea nunții, prințul Charles i-a spus viitoarei lui soții: ”Nu te iubesc!”. 

”Unul dintre cele mai șocante lucruri pe care Diana mi le-a spus a fost că, în noaptea de dinaintea nunții, Charles i-a zis că nu o iubește. Cred că Charles nu a vrut să facă nunta plecând de la o premisă falsă. A vrut să lămurească asta cu ea și a fost devastator pentru Diana”, susține astroloaga Penny Thornton în documentarul The Diana Interview: Revenge of a Princess, care a fost lansat joi în Marea Britanie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: