Redactia.ro
Home » Stil de viață » Soțul a recunoscut că și-a înșelat soția cu sora ei. Reacția femeii a fost genială!

Soțul a recunoscut că și-a înșelat soția cu sora ei. Reacția femeii a fost genială!

Soțul a recunoscut că și-a înșelat soția cu sora ei.

Soțul a recunoscut că și-a înșelat soția cu sora ei. De multe ori, despărțirile sunt dureroase și pline de sentimente de ranchiună.  Este și cazul unui cuplu care s-a despărțit după ce bărbatul a preferat să-și înșele soția cu sora ei. Cum a reacționat aceasta?

Soțul a recunoscut că și-a înșelat soția cu sora ei. Reacția femeii a fost genială!

Soțul a recunoscut că și-a înșelat soția cu sora ei. Divorțul este un lucru care își pune amprenta asupra persoanelor, iar de multe ori, acesta se încheie cu mare scandal. În continuare, prezentăm o poveste șocantă, a doi oameni căsătoriți care s-au despărțit din cauza trădării. Deși pare de necrezut, soțul și-a părăsit partenera de viață pentru sora acesteia. Mai mult, acesta nu a avut curajul să-i spună în față soției sale adevărul, așa că a preferat să-i scrie o scrisoare. Cei doi au fost căsătoriți 7 ani, dar fără să vrea, s-a îndrăgostit de sora soției sale, motiv pentru care a ales să o părăsească pentru ea. Putem spune că femeia s-a simțit trădată de două ori, atât de soțul său, cât și de sora sa. „Dragă soție,

Îți scriu această scrisoare pentru a-ți spune că te părăsesc pentru totdeauna. Am fost bun cu tine timp de 7 ani și nu am nimic de demonstrat în privința asta. Ultimele 2 săptămâni au fost un Iad… Șeful tău a sunat să-mi spună că ai renunțat la slujba ta, iar asta a fost ultima picătură”, si-a inceput barbatul scrisoarea.

Conform bărbatului, s-a simțit ignorat de soția sa, fiind dispus să-și găsească afecțiunea în brațele cumnatei sale. „Săptămâna trecută ai venit acasă și nu ai observat că aveam o nouă tunsoare, ți-am gătit mâncarea preferată și chiar am purtat o pereche nouă de boxeri.Ai mâncat în 2 minute și te-ai dus imediat la somn, după ce te-ai uitat la telenovelele tale. Nu mi-ai spus că mă iubești. Nu ai vrut sex sau orice altceva care să ne conecteze ca soț și soție. Ori mă înșeli, ori nu mă mai iubești. Oricare ar fi cazul, eu am plecat. Fostul tău soț

PS. Nu încerca să mă găsești. Sora ta și cu mine mergem în Virginia de Vest! Să ai o viață frumoasă.” a fost mesajul lasat de barbat.

Ce răspuns i-a dat soția. Reacția femeii este incredibilă!

Însă ceea ce nu știa bărbatul este faptul că soția sa i-a pregătit o surpriză pe care nu o va uita niciodată. Soția i-a scris acestuia să a câștigat la Loto, de aceea a renunțat la slujbă, dar când s-a întors acasă nu l-a mai găsit. „Dragul meu fost soț,

Nimic nu mi-a făcut ziua mai bună ca scrisoarea ta. E adevărat că am fost căsătoriți timp de 7 ani, deși numai un soț bun nu ai fost în tot acest timp. Mă uit atât de mult la telenovelele mele pentru că mă salvează de văicărelile tale și gripa constantă nu funcționează.Am remarcat că ți-ai tuns părul diferit săptămâna trecută, dar primul lucru care mi-a trecut prin cap a fost: Arăți ca o fată! De când mama m-a crescut, mi-a spus că e mai bine să nu comentez decât să spun ceva urât. Iar când mi-ai gătit mâncarea preferată, probabil m-ai confundat cu sora mea, pentru că am încetat să mai mănânc carne de porc acum 7 ani”, a scris sotia sa.

Referitor la boxerii pe care soțul său i-a purtat, femeia și-a dat seama că sora sa îi cumpărase. După toate acestea, te-am iubit și am crezut că ne-am putea descurca. „Așa că, atunci când am câștigat la lotto 10 milioane de dolari, am renunțat la slujba mea și am cumpărat 2 bilete spre Jamaica, dar când am ajuns acasă, erai deja plecat… Totul se întâmplă cu un motiv, cred. Sper că ai viața pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna. Avocatul meu spune că scrisoarea pe care mi-ai lăsat-o nu-ți va aduce nici un ban de la mine. Așa că ai grijă.Semnat: Fosta ta soție, bogată ca naiba și liberă!„, a fost răspunsul genial al soției.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: