Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Au găsit o cutie pentru prânz care fusese ascunsă în peretele casei lor încă din 1951! Au rămas uimiți când au văzut ce era în cutie

Au găsit o cutie pentru prânz care fusese ascunsă în peretele casei lor încă din 1951! Au rămas uimiți când au văzut ce era în cutie

GALERIE FOTO (3)

Doi soți care au trăit într-o casă care data din 1940 au observat un detaliu uimitor. Cuplul a petrecut mult timp cu  reamenajarea camerelor, dar au amânat mai mult timp reamenajarea subsolului. Ulterior, reamenajarea subsolului sa transformat în aventura vieții lor. 

Au găsit o cutie pentru prânz care fusese ascunsă în peretele casei lor încă din 1951! Au rămas uimiți când au văzut ce era în cutie

Cei doi soți au început reamenajarea casei, dar nu aveau idee ce aveau să găsească în peretele casei lor. Cuplul a început cu schimbarea tavanului de la subsol  care trebuia înlocuit din cauza stratului masiv de praf care se acumulase din cazua zecilor de ani în care nus e mai făcuse nicio reparație.

În acel moment, cuplul a găsit o cutie folosită pentru a căra prânzul la serviciu sau la școală, tipică americanilor. Cutia era acoperită de un strat gros de praf, semn că era de mult timp acolo.

Cuplul a descoperit mai multe lucruri surprinzătoare în cutie: mai multe pachete înfășurate în hârtie. Printre pachete cei doi au mai găsit un ziar care data din 25 martie 1951, dar adevărata surpriză a venit abia în momentul în care au deschis pachetele.

Deși se așteptau să găsească sandvișuri mucegăite, cei doi soți au găsit sume de bani. În cutie erau ascunse grămezi de dolari vechi în hârtii de câte 20, un alt pachet avea hârtii de câte 50 de dolari, iau un altul era plin cu bancnote de câte 100 de dolari. Cuplul avea în față o sumă de 23.000 de dolari, bani gheață.

Ce doi soți au decis să angajeze un avocat pentru a se interesa de proprietarul banilor. Cuplul a aflat că bătrâna a cărui bani i-augăsit a murit de ani de zile, astfel încât toți banii le-au rămas lor. Familia a decis săinvestească toți banii în renovarea casei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: