Redactia.ro
Home » Monden » Au ieșit la iveală noi detalii despre moartea actorului Adrian Pintea. Lavinia Tatomir, fosta soție, a spus adevărul: ”Era mutilat”

Au ieșit la iveală noi detalii despre moartea actorului Adrian Pintea. Lavinia Tatomir, fosta soție, a spus adevărul: ”Era mutilat”

GALERIE FOTO (2) Adrian Pintea și Lavinia Tatomir

Lavinia Tatomir a rupt tăcerea și a vorbit despre realul motiv pentru care soțul ei, marele actor Adrian Pintea, s-a stins din viață în 2007. Trauma pierderii omului pe care l-a iubit a fost atât de puternică, încât femeia nu a putut trece peste, decât după câțiva ani.

Adrian Pintea a fost unul dintre cei mai iubiți actori români, după ce a apărut în filme de renume, precum „Iancu Jianu zapciul” sau „Iancu Jianu haiducul”. Succesul colosal i-a adus o mulțime de fani și o coadă interminabilă de domnișoare gata să îi devină soții. Bărbatul însă, a ales-o pe Lavinia, alături de care au trăit o poveste de iubire ca în filme, până în 2007, când totul a luat sfârșit.

Care a fost principala cauză a morții lui Adrian Pintea

În cartea pe care a lansat-o recent, Lavinia a mărturisit faptul că soțul ei s-a stins în numai câteva luni, după o banală intervenție dentară. Actorul ar fi fost la dentist pentru un lifting de sinusuri maxilare, în urma căruia s-a ales cu un edem facial, ceea ce l-a desfigurat. Astfel, timp de 9 luni bărbatului i-a fost imposibil să mai apară în vreun film.

„Trăsăturile de o frumuseţe virilă, aproape perfecte ale soţului meu erau de nedesluşit din cauza unui edem facial şi palpebral masiv şi unor echimoze extinse, apărute în urma unui lifting de sinusuri maxilare, intervenţie chirurgicală realizată la nivelul cavităţii bucale în vederea unui viitor implant dentar. Soţul meu era de-a dreptul mutilat. Pentru un actor de talia lui, ce putea fi mai dureros, mai traumatizant decât faptul că aproape un an de zile să nu poată filma sau juca într-o piesă de teatru?”, ar fi scris Lavinia Pintea în cartea sa.

Lavinia, alături de Adrian Pintea
Lavinia, alături de Adrian Pintea

Cum au decurs ultimele luni de viață ale actorului

Deși aveau numai 7 ani de căsnicie, iar diferența de vârstă era uriașă, Lavinia i-a fost alături bărbatului până în ultima clipă. De-a lungul timpului s-a vehiculat că de vină ar fi fost ea pentru moartea timpurie a marelui actor, însă aceasta a decis să nu se implice în astfel de zvonuri. În cartea sa, „În umbra lui Adrian Pintea”, femeia povestește cum s-au scurs ultimele 9 luni din viața celui care a avut un impact colosal asupra filmelor românești.

„Ieşea din casă cu faţa acoperită de ochelari şi un imens fular roşu, pentru a nu fi recunoscut, deşi oricum ar fi fost imposibil să te gândeşti că putea fi Adrian Pintea! Ieşea din casă doar dacă era necesar, în rest, a stat închis în apartament timp de aproape 9 luni, împreună cu câinele nostru Haiduc”, a explicat Lavinia Tatomir.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: