Redactia.ro
Home » Monden » Au început filmările! Primele detalii din sezonul 20 Te cunosc de undeva! Care sunt noutățile acestui sezon

Au început filmările! Primele detalii din sezonul 20 Te cunosc de undeva! Care sunt noutățile acestui sezon

Cine sunt marii câștigători ai emisiunii Te cunosc de undeva 2022

Te cunosc de undeva!, unul dintre cele mai îndrăgite și longevive talent show-uri din România, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, aducând o doză masivă de energie și surprize pentru telespectatori. Opt echipe de artiști talentați au acceptat provocarea de a transforma total și spectaculos realitatea, iar în curând, acest spectacol impresionant va fi disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY. Filmările pentru noul sezon au început deja, iar producătorii au pregătit numeroase surprize pentru a încânta publicul fidel.

Echipele fascinante ale sezonului 20

În noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, telespectatorii vor avea ocazia de a fi martorii unor transformări uluitoare, iar gazdele îndrăgite, Alina Pușcaș și Pepe, își vor continua rolurile de prezentatori. În acest sezon, opt echipe de artiști talentați intră în competiție pentru a impresiona cu transformările lor incredibile și pentru a interpreta diverse genuri muzicale. Printre cele 16 personalități care se vor lansa în provocări se numără:

  • Emi și Cuza de la Noaptea Târziu, câștigători ai a două sezoane TCDU,
  • Florin Ristei și Ilona Brezoianu,
  • Shift și Connect-R,
  • Romică Țociu și Paula Chirilă,
  • Jo și Liviu Teodorescu,
  • Zarug și Eliza Natanticu,
  • Bella Santiago și Barbara Mandinga,
  • Dima Trofim și Alexia Țalavutis.

Cine sunt jurații noului sezon Te cunosc de undeva și ce au declarat

Juriul va fi format din cinci membri, extinzându-se în acest sezon, iar gazda Alina Pușcaș își păstrează rolul de la începutul aventurii emisiunii în 2012. Cosmin Seleși, care a fost alături de ea timp de 16 sezoane, a încheiat colaborarea cu trustul, și din sezonul 17, Pepe s-a alăturat echipei de prezentatori, aducându-și contribuția și ca fost concurent și ca membru al juriului emisiunii.

Acesta este un moment de neratat pentru iubitorii show-ului care promite să aducă transformări uimitoare și performanțe artistice de excepție în fiecare ediție. Cei cinci membri ai juriului sunt Mihai Petre, Cristi Iacob, Aurelian Temișan, Andreea Bălan și Ozana Barabancea.

Acest show minunat face parte din viaţa mea şi asta cred că spune totul! Sunt foarte fericită că începe un nou sezon, atât de frumos, de iubit şi de aşteptat de public. Foarte mulţi oameni m-au întrebat şi iată că acum am şi răspunsul mult aşteptat: am început filmările pentru sezonul 20!”, spune Ozana Barabancea.

Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a transmis Andreea Bălan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: