Redactia.ro
Home » Monden » Au pus capăt zvonurilor. Cum au fost surprinși Alexia Eram și Mario Fresh

Au pus capăt zvonurilor. Cum au fost surprinși Alexia Eram și Mario Fresh

GALERIE FOTO (2) Au pus capăt zvonurilor. Cum au fost surprinși Alexia Eram și Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh au pus capăt zvonurilor legate de despărțire. Fiica Andreei Esca a postat o fotografie care a arătat care este, de fapt, relația dintre cei doi. 

Au pus capăt zvonurilor. Cum au fost surprinși Alexia Eram și Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh au fost în atenția publicului în ultima perioadă, asta după ce s-a zvonit că cei doi s-au despărțit. Acum, după ce s-au vehiculat vrute și nevrute despre ei, cei doi au demonstrat că relația dintre ei este una bună și că sunt din nou împreună.

Recent, fiica Andreei Esca a postat mândră o fotografie alături de artist, chiar pe InstaStory, în timp ce se sărută. Se pare că cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și asta se vede cu ochiul liber. De asemenea, în fotografie se vede clar cum în timp ce Mario Fresh o strânge tare pe iubita sa în brațe, Alexia îl sărută cu patos pe artist pe obraz, semn că lucrurile între cei doi s-au așezat, iar acum se înțeleg de minune.

Au pus capăt zvonurilor. Cum au fost surprinși Alexia Eram și Mario Fresh

Alexia Eram a vorbit despre căsătorie și copii

Alexia Eram este fiica prezentatoarei de știri Andreea Esca și formează un cuplu cu artistul Mario Fresh. Cei doi sunt împreună de cinci ani, iar fanii lor deja și-au pus întrebarea când au de gând să-și ducă relația mai departe. Cu toate că are 20 de ani, Alexia este decisă să-și înfrunte viața.

Recent, tânăra a vorbit despre familie și copii, spunând că clar că vrea să aibă doi copii, dar nu a oferit prea multe detalii despre eveniment. Vedeta a spus pe rețelele de socializare că peste câteva luni, ea și Mario Fresh vor împlini cinci ani dd relație. Invitați “Vorbește Lumea”, în urmă cu câteva luni, artistul a felicit-o pe Adela Popescu pentru cel de-al treilea copil pe care îl va aduce pe lume în curând. Astfel, prezentatoarea i-a pus marea întrebare Alexei, iar aceasta a spus că momentan nu este gravidă, dar Mario a spus că își dorește să fie un tată tânăr, doar că acum este prea devreme.

“La mine diferența este că anul trecut am avut peste 100 de concerte și anul ăsta deloc. Am făcut muzică în pandemie. Trebuie să mai stăm de acum încolo împreună încă patru! Nu ne grăbim! Avem 20 de ani. Dacă va fi să nu meargă, vor fi multe bătăi de cap. Mai bine o luăm mai încet, suntem tineri. Am niște părinți foarte tineri și îmi place foarte mult. M-au ajutat mereu. Mă văd un tată tânăr, poate pe la vreun 25-26. Oricum… nu face diferența un inel”, a spus Mario Fresh.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: