Redactia.ro
Home » Monden » Alexia Eram a vorbit despre căsătorie și copii. Fiica Andreei Esca este pregătită să facă pasul cel mare

Alexia Eram a vorbit despre căsătorie și copii. Fiica Andreei Esca este pregătită să facă pasul cel mare

GALERIE FOTO (5) Alexia Eram a vorbit despre căsătorie și copii.

Alexia Eram a vorbit despre căsătorie și copii. Fiica Andreei Esca trăiește o poveste de dragoste de 5 ani cu Mario Fresh. Astfel, fanii celor doi s-au întrebat când vor face pasul cel mare, acela de a se căsători. Alexa Eram a spus că este pregătită pentru a-și lua viața în piept.

Alexia Eram a vorbit despre căsătorie și copii. Fiica Andreei Esca este pregătită să facă pasul cel mare

Alexia Eram a vorbit despre căsătorie și copii. Alexia Eram este fiica prezentatoarei de știri Andreea Esca și formează un cuplu cu artistul Mario Fresh. Cei doi sunt împreună de cinci ani, iar fanii lor deja și-au pus întrebarea când au de gând să-și ducă relația mai departe. Cu toate că are 20 de ani, Alexia este decisă să-și înfrunte viața.

Recent, tânăra a vorbit despre familie și copii, spunând că clar că vrea să aibă doi copii, dar nu a oferit prea multe detalii despre eveniment. Vedeta a spus pe rețelele de socializare că peste câteva luni, ea și Mario Fresh vor împlini cinci ani dd relație. Invitați “Vorbește Lumea”, în urmă cu câteva luni, artistul a felicit-o pe Adela Popescu pentru cel de-al treilea copil pe care îl va aduce pe lume în curând. Astfel, prezentatoarea i-a pus marea întrebare Alexei, iar aceasta a spus că momentan nu este gravidă, dar Mario a spus că își dorește să fie un tată tânăr, doar că acum este prea devreme. “La mine diferența este că anul trecut am avut peste 100 de concerte și anul ăsta deloc. Am făcut muzică în pandemie. Trebuie să mai stăm de acum încolo împreună încă patru! Nu ne grăbim! Avem 20 de ani. Dacă va fi să nu meargă, vor fi multe bătăi de cap. Mai bine o luăm mai încet, suntem tineri. Am niște părinți foarte tineri și îmi place foarte mult. M-au ajutat mereu. Mă văd un tată tânăr, poate pe la vreun 25-26. Oricum… nu face diferența un inel”, a spus Mario Fresh.

Cum s-au cunoscut Alexia Eram și Mario Fresh

Povestea de dragoste dintre Mario Fresh și Alexia Eram a luat naștere în urmă cu aproape 5 ani, la ziua de naștere a tinerei. Alexia a recunoscut că era fana lui Mario, și mama ei a fost cea care a ajutat-o să ia legătura cu solistul.

În 2016, Alexia a participat la lansarea piesei lui Alex Velea „Ziua mea”, știind că Mario va fi acolo.,,În mai 2016, când Alex Velea a lansat piesa «Ziua mea». „Eu știam că urma să mergi la lansare și ți-am spus că, dacă este Mario acolo, să mă chemi, pentru că mie îmi plăcea de Mario ca artist. Acolo, ai pus-o pe Antonia să-mi facă cunoștință cu el și am stat de vorbă cu el toată seara. Când am plecat, m-a întrebat care este contul meu de Instagram și dacă vreau să îmi dea numărul lui sau dacă vreau să i-l dau eu pe al meu.”, a povestit fiica Andreei Esca. La scurt timp, Alexia Eram și Mario Fresh și-au dat seama că se plac și au oficializat relația. Mai mult, cei doi fac o echipă bună și pe plan profesional, implicându-se în mai multe proiecte împreună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: