Redactia.ro
Home » Monden » Mario Fresh și Alexia Eram, probleme în cuplu! De ce anume se plânge artistul: ”Nu mai pot”

Mario Fresh și Alexia Eram, probleme în cuplu! De ce anume se plânge artistul: ”Nu mai pot”

GALERIE FOTO (2) Mario Fresh și Alexia Eram, probleme în cuplu! De ce anume se plânge artistul: ”Nu mai pot”

Mario Fresh și Alexia Eram au întâmpinat probleme în relație! Deși formează un cuplu de invidiat, se pare că cei doi nu au scăpat de dificultățile care se regăsesc în fiecare poveste de iubire. 

Mario Fresh și Alexia Eram, probleme în cuplu

Mario Fresh și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, formează un cuplu de mai bine de patru ani. Au demonstrat de fiecare dacă că dragostea lor este una puternică, însă, la fel ca în fiecare relație, nici ei nu au scăpat de probleme tipice.

Mario Fresh și Alexia Eram, probleme în cuplu! În ciuda faptului că uneori sunt mai tot timpul despărțiri, asta din cauza distanției, de când ea a devenit studentă la Londa, relația lor a rezistat deși mulți nu le-ar fi dat șanse. Acum însă, în relația celor doi există și probleme, iar Mario Fresh a ținut să le spună și fanilor de pe Instagram ce îl stresează la iubita lui.

Mario Fresh și Alexia Eram, probleme în cuplu! De ce anume se plânge artistul: ”Nu mai pot”

Mario Fresh a povestit, într-un moment de frustrare, cum este ”terorizat” în momentul în care partenera sa trebuie să-și aleagă o ținută pentru a ieși în oraș.

”De acum încolo când ieșim undeva și ne pregătim să ieșim undeva să ne aranjam o să fac live pe Instagram să vedeți și voi ce pot să trăiesc cu fata asta. N-a putut să se hotărască la două perechi de pantofi în 45 de minute. I-am spus cu care să meargă, după care m-a întrebat din 3 în 3 minute dacă trebuie să meargă cu ăia. Nu mai pot”, a spus Mario Fresh pe Instagram.

Ce spune Mario Fresh despre căsătorie

Mario Fresh și Alexia Eram trăiesc o frumoasă poveste de mai bine de patru ani. Cu toate acestea cei doi se iubesc enorm și se gândesc să devină părinți tineri.

Mario Fresh și Alexia Eram, probleme în cuplu! Cântărețul a mărturisit că un inel nu schimb cu nimic sentimentele pe care le are pentru fata prezentatoarei Andreea Esca, motiv pentru care nu se grăbește să facă acest pas.

”Trebuie să mai stăm de acum încolo împreună încă patru ani! Nu ne grăbim! Avem 20 de ani. Dacă va fi să nu meargă, vor fi multe bătăi de cap. Mai bine o luăm mai încet, suntem tineri. Am niște părinți foarte tineri și îmi place foarte mult. M-au ajutat mereu. Mă văd un tată tânăr, poate pe la vreun 25-26. Oricum… nu face diferența un inel”, a declarat artistul în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: