Redactia.ro
Home » Monden » Au pus cruce căsniciei după 5 luni de la nuntă! Sexy-blondina i-a spus adio saxofonistului și l-a tăiat de pe lista evenimentelor

Au pus cruce căsniciei după 5 luni de la nuntă! Sexy-blondina i-a spus adio saxofonistului și l-a tăiat de pe lista evenimentelor

GALERIE FOTO (2)

O bombă lovește lumea showbiz-ului românesc într-un mod complet neașteptat! O interpretă cunoscută de muzică folclorică anunță că se desparte definitiv de soțul ei, încheind astfel o poveste de dragoste care a strălucit în lumina reflectoarelor pentru scurt timp.

Chiar dacă în urmă cu câteva luni povestea lor părea desprinsă dintr-un basm, astăzi, realitatea este cu totul alta. O cunoscută cântăreață de muzică populară din nordul țării și soțul său, la rândul lui muzician, se despart după numai 5 luni de la nuntă. Ceea ce părea a fi începutul unei căsnicii fericite și împlinite s-a transformat într-un divorț trist și neașteptat.

Artista din românia care a băgat divorț după numai 5 luni

Din câte se pare, decizia lor de a divorța nu a fost una bruscă. Cei doi au confruntat probleme în căsnicia lor în ultimele săptămâni, iar situația a devenit atât de tensionată încât a dus la acest pas radical. Cu toate acestea, detalii cu privire la motivele exacte ale separării rămân în sfera privată.

Interpreta Andreea Ciocotișan, care face parte dintr-un cuplu îndrăgit de muzică tradițională, a confirmat informațiile cu privire la divorț, dar a subliniat că nu dorește să facă un spectacol public din această situație.

„Da, este adevărat că voi divorța, dar nu vreau să ies în public cu așa ceva. Nu vreau să mă afirm cu asta„, a dezvăluit Andreea Ciocotișan într-un interviu pentru FANATIK.

S-a rupt lanțul de iubire

Andreea Ciocotișan și Raul Bogdan, cei doi artiști care formează un cuplu de muzică tradițională din Maramureș, par să fi parcurs un drum dificil de la momentul căsătoriei religioase și până acum. Problemele au apărut chiar în primele cinci luni de căsătorie, dovedind că iubirea nu este întotdeauna suficientă pentru a menține o relație în echilibru.

Până nu demult, Andreea Ciocotișan și Raul Bogdan erau prezenți împreună la diverse evenimente mondene, precum nunți, botezuri și aniversări. Cu toate acestea, se pare că atitudinile și comportamentul lor s-au schimbat semnificativ în cadrul căsniciei. Divergențele s-au transformat treptat în conflicte verbale, iar acestea au pus presiune pe relația lor.

Pe lângă decizia de a se separa pe plan personal, cei doi artiști par să fi luat hotărârea de a-și continua carierele muzicale separat. Raul Bogdan pare hotărât să își urmeze propriul drum profesional, iar această schimbare se reflectă și în planurile lor artistice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: