Redactia.ro
Home » Monden » Au pus punct relației lor de trei ani! Despărțire șoc în showbiz

Au pus punct relației lor de trei ani! Despărțire șoc în showbiz

GALERIE FOTO (5) Au pus punct relației lor de trei ani! Despărțire șoc în showbiz

După o relație de trei ani plină de iubire și armonie, Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au decis să-și urmeze drumurile separat. Vestea a fost anunțată de Sebastian Dobrincu în emisiunea lui Măruță, surprinzând pe mulți cei care se așteptau să vadă cuplul căsătorindu-se în curând. Iată toate detaliile!

Au pus punct relației lor de trei ani! Despărțire șoc în showbiz

Fără a oferi detalii precise despre motivele care au dus la această decizie, fostul jurat milionar de la Imperiul Leilor a subliniat că viața merge înainte, indiferent de obstacolele întâlnite.

Ioana cred că e bine, sper că bine. Eu nu știu, trebuie să o întrebi pe ea mai bine. Viața merge înainte, indiferent de orice! Noi suntem apropiați, foarte apropiați! Momentan avem episoadele noastre de pauză, dar viața merge înainte cu bune și cu rele”, a spus Sebastian Dobrincu în emisiunea „La Măruță”.

Problemele de sănătate ale lui Sebastian Dobrincu

În ultimul timp, viața lui Sebastian Dobrincu a fost marcată și de probleme de sănătate. Tânărul s-a rănit grav cu un feliator de legume, provocându-și leziuni serioase la mână. Acest incident a fost doar începutul, deoarece a dezvăluit că s-a confruntat și cu o boală autoimună osoasă, care l-a făcut să sufere de dureri intense.

„Eu m-am trezit anul trecut, în noiembrie – decembrie, am avut niște episoade foarte tragice. În primul rând, mi-am luat un feliator de legume și am băgat mâna în el și mi-am retezat palma. A fost foarte nasol și am crezut că aia e parte rea. Mi s-a declanșat o boală autoimună cu care mă lupt.

De aia am și dispărut 6 – 7 luni de pe internet. Nu am acceptat, nu am mai apărut, nu am mai postat nimic. De șapte luni m-am trezit cu o boală autoimună osoasă care e foarte nasoală. Am avut zile, am avut nopți când plângeam în pat de durere.

Ce m-a învățat asta? Că sănătatea despre care noi avem impresia că o să țină la infinit, nu o să țină. Ce poți face în momentele astea? Să victimizezi că de ce mie mi se întâmplă, de ce tocmai eu care am investit atât în corpul ăsta, în sănătate? Viața nu e dreaptă și fiecare are alt traseu”, a spus Sebastian Dobrincu în podcastul lui Cristian Stan.

Sebastian Dobrincu și-a cerut iubita în căsătorie
Sursa foto: Arhivă

Cum arată casa lui Sebastian Dobrincu

Tânărul afacerist a împărtășit anul trecut cu fanii din mediul online noua sa locuință. Acesta și-a cumpărat un apartament luxos și spațios, cu două dormitoare, patru băi, un dressing, o cameră pentru serile de film și o terasă spațioasă. Tânărul a luat această decizie după ce a realizat că de un timp, petrece mai mult timp în România decât Statele Unite ale Americii.

„Dragi prieteni, pentru că petrec tot mai mult timp în România decât în Los Angeles în ultima perioadă… a cam venit timpul să îmi iau și eu un loc al meu, ceva mai retras.Azi fiind ziua mutării, am zis să împărtășesc din entuziasmul ăsta și bucuria mea cu voi. Vă fac un mini house tour pe repede înainte, că e ceva de mers pe aici. Mai e de muncă pe aici, deci nu criticați prea tare”., a spus Sebastian Dobrincu, pe Instagram.

Afaceristul a spus că apartamentul său este la etaj pentru a fi departe de zgomotul orașului. Sebastian vrea să se relaxeze în casa sa și să se distanțeze de agitația orașului. „Cel mai important este că am liniște, în sfârșit. Sunt sus, în aer, ca să nu mă mai deranjeze nimeni. Am parcul la două minute. Bine, m-aș fi mutat în parc dacă îmi dădeau autorizație de la primărie. Fix în parc mi-aș fi construit o căsuță din lemn. Am acolo o baie, aici un birou la care mai e de amenajat. Asta este o cameră pe care nu știu de câte ori o să o folosesc, cameră de cinema. Aici am un dressing pentru care nu am suficiente haine. La dormitorul matrimonial mai trebuie lucrat, dar este un început”,a mai spus afaceristul.

Sebastian Dobrincu a devenit milionar  după ce a muncit încă de la o vârstă fragedă în domeniul IT. Acesta le-a spus fanilor că își deschide ușa casei pentru a-i motiva și pe alți tineri să viseze și să muncească pentru a ajunge în vârf.  Sebastian a ținut să precizeze că nu a primit niciun ban de la nimeni.

„Partea materială nu e atât de importantă, deși pentru asta muncim, că de aia ne sacrificăm timpul și energia, însă asta este dovada vie că poți face ceva din nimic. Poți avea ceva fără să primești totul de-a gata. N-am primit de la nimeni 1 leu, familie, părinți, străini… Pentru mulți îmi dau seama că este motivație și de aia mă bucur să împărtășesc un moment fericit.Cei care se frustrează mereu găsesc scuze și găsesc argumente să-i tragă pe ceilalți în jos… nu știu cu ce îi ajută”, a mai spus Sebastian Dobrincu pe Instagram.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: