Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Au rupt ringul de dans, apoi s-au luat la ceartă. De ce a fost nemulțumită Vulpița

Au rupt ringul de dans, apoi s-au luat la ceartă. De ce a fost nemulțumită Vulpița

ringul de dans

Au rupt ringul de dans, dar au ajuns tot la gâlceavă.

Veronica și Viorel Stegaru și-au petrecut weekendul la munte, cu muzică și voie bună! După nenumărate ore petrecute pe ringul de dans, bucurându-se de o petrecere în toată regulă, cei doi soți au ajuns tot la ceartă. Motivul? Gelozia Vulpiței pe celelalte femei care i-au atras atenția soțului său.

Reporterii „Acces Direct” au surprins-o pe celebra Vulpița supărată foc în timpul petrecerii la care era invitat special. Întrebată ce motiv are pentru a nu se bucura de ce este în jurul său, Vulpița a recunoscut că faptele soțului său o nemulțumesc. Pesemne, Viorel le-a acordat prea multă atenție femeilor cu care a dansat, iar ea a fost lăsată pe locul 2. „Oleacă!”, a fost răspunsul Vulpiței la întrebarea dacă e supărată. Pentru a o împăca, Viorel i-a spus vehement că ea urmează, dar Veronica nici că nu s-a lăsat înduplecată. „Să te văd!”, i-a răspuns aceasta.

Veronica și Viorel, răsfăț la munte

Soții Stegaru au avut parte de o surpriză din partea echipei de producție „Acces Direct”. Cei doi au fost cazați la un hotel din stațiunea montană Bran. Acolo, cei doi au avut parte de un răsfăț pe cinste, bucurându-se de piscină, saune și masaje specializate.

Video aici cu aventura lor!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini