Redactia.ro
Home » Monden » Au trecut 40 de zile de la moartea lui Florin Condurățeanu, iar fiul și soția au făcut declarații sfâșietoare

Au trecut 40 de zile de la moartea lui Florin Condurățeanu, iar fiul și soția au făcut declarații sfâșietoare

Florin Condurățeanu s-a stins din viață acum 40 de zile și a lăsat în sufletele apropiaților un mare gol. Acesta a fost un jurnalist iubit și respectat. Familia sa încă suferă și plânge după trecerea în neființă a acestuia. Soția și fiul au făcut declarații emoționante.

Ce spune soția lui Florin Condurățeanu după 40 de zile de moartea jurnalistului

Soția lui Florin Condurățeanu este profund îndurerată de moartea soțului ei. Ea a declarat că trecerea în neființă a lui Florin Condurățeanu a fost un mare șoc pentru ea și un lucru la care nu se aștepta. Ea susține că îi simte prezența zilnic în preajma familiei. Soția lui Florin Condurățeanu a spus că zilnic merge la mormântul jurnalistului și aprinde lumânări în casă pentru a-l comemora.

Am simțit tot timpul că este lângă noi. Mă îngrozesc că trec 40 de zile, când se spune că sufletul pleacă undeva la locul de odihnă și că nu-l vom mai simți. Suntem mulțumiți sufletește că am mers permanent la cimitir. Moartea a fost instantanee, deci nu am fost pregătiți, au reușit să refacem ce era de refăcut, în fiecare zi am aprins o lumânare în casă.

Dar trebuie să recunosc că, de data asta, eu, fiind mereu considerată din toată familia cea mai puternică la necazuri, cum este decesul, sau probabil reușeam să mă montez, el mă încuraja foarte mult. Îmi spunea că-s puternică, că pot, mă întărea foarte acum, acum eu am fost foarte slabă și ei au fost mai puternici. Nici astăzi nu am avut curaj să ajung acasă, să deschid ușa, să nu mai aud vocea aceea, discuțiile noastre.„, a declarat soția lui Florin Condurățeanu pentru antenastars.ro.

Florin Condurățeanu, poveste de iubire ca în filme

Florin Condurățeanu a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa. Cei doi au fost împreună timp de treizeci de ani. Jurnalistul a spus că secretul căsniciei fericite pe care a avut-o a fost respectul incomensurabil dintre cei doi. Cuplul și-a început povestea de iubire la 18 ani.

Ne cunoaștem de la 18 ani, eu am terminat liceul în Tâgoviște, am venit la București la facultate, în 1963. Ne-am văzut, ne-am plăcut și am rămas împreună. Ne-am căsătorit după trei ani de prietenie, am fost căsătoriți patru sau cinci ani, după eu am fost repartizată undeva în Vrancea, ne-am separat o perioadă, după care viața noastră a fost extraordonar de frumoasă și plină de respect, condiția esențială ca să mai dureze totul 30 de ani.„, a povestit soția lui Nea Țuțu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: