Redactia.ro
Home » Monden » Aurel Moldoveanu, transformat radical de medicul estetician

Aurel Moldoveanu, transformat radical de medicul estetician

GALERIE FOTO (10) Aurel Moldoveanu, transformat radical de medicul estetician

Aurel Moldoveanu a ajuns dependent de operațiile estetice. Artistul a ajuns de nerecunoscut după ce ”s-a împrietenit cu bisturiul”. Fanii nu îl mai recunosc și mulți dintre ei îi reproșează că nu este ok felul în care arată.

Aurel Moldoveanu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști români. Se menține pe piața muzicii românești de decenii și se pare că oamenii încă îi apreciază muzica. Spunem asta pentru că artistul susține în continuare sute de concerte. Însă fanii acestuia sunt supărați pentru că înfățișarea sa s-a schimbat complet. A scăpat de riduri și parcă a întinerit cu 20 de ani.

Citește și: Viorica Dăncilă nu se consideră vinovată pentru eșecul la prezidențiale. Nu demisionează de la conducerea PSD

Aurel Moldoveanu, transformat radical de medicul estetician

Se pare că Aurel Moldoveanu a apelat la medicul estetician, însă nu pentru o intervenție minoră. El a devenit chiar dependent de aceste proceduri și acum arată cu totul schimbat. Unii dintre fanii săi chiar i-au reproșat că nu mai are nimic natural în el și că schimbarea nu îl avantajează.

„Ce ai făcut cu înfăţişarea? Cât de mult îmi place cum cânţi, atât de rău îmi pare cum arăţi, Ce urât arăți! Nimic uman nu mai ai. Erai simpatic foc cu ridurile tale, doar vocea a rămas inconfundabila! 😪, Ce ai întinerit. Ţi-ai întins pielea pe față, că e vizibil, o transformare radicală. Eu nu te recunosc”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: