Redactia.ro
Home » Știri » Viorica Dăncilă nu se consideră vinovată pentru eșecul la prezidențiale. Nu demisionează de la conducerea PSD

Viorica Dăncilă nu se consideră vinovată pentru eșecul la prezidențiale. Nu demisionează de la conducerea PSD

Viorica Dăncilă nu se consideră vinovată pentru eșecul la prezidențiale. Nu demisionează de la conducerea PSD

Dăncilă nu se consideră vinovată . Candidata PSD la alegerile prezindețiale, Viorica Dăncilă a pierdut duminică în fața lui Klaus Iohannis, candidatl PNL, înregistrând un scor record negatic pentru partidul său la un scrutin prezidențial. Aceasta a declarat că nu se consideră vionată pentru acest eșec și susține că numai un Congres al partidului o poate schimbga din funcția de președinte al social-democraților.

 Dăncilă nu se consideră vinovată pentru eșecul la prezidențiale. Nu demisionează de la conducerea PSD

Viorica Dăncilă a declarat după pierdere în fața lui Klaus Iohannis, la alegerile prezidentiale, că nu se consideră vinovată. Întrebată dacă își depune manadatul de lider PSD,aceasta a spus: „Dacă partidul consideră necesar că trebuie să schimbe liderul, facem un Congres, dar eu nu cred că se va ajunge acolo”.

Poate au votat și partidul, dar eu sunt convinsă că mulți au votat Viorica Dăncilă”, a mai spus ea.

Conform Digi24, Dăncilă a precizat că se felicită că a reușit să atingă voturile pe care PSD le-a avut la alegerile parlamentare din 2016. Viorica Vasilica Dăncilă l-a surclasat pe Iohannis în numai cinci județe, motiv pentru care aceasta a spus că este nevoie de o analiză de partid, pentru a descoperi de ce a pierdut în județele în care în mod normal nu ar fi pierdut.

Ce soartă va avea Dăncilă?

Candidata PSD a declarat că sarcina ei a fost destul de grea, pentru că a trebuit să refacă imaginea proastă a social-democraților.

Ar fi candidat pentru că partidul ar fi cerut-o, iar cinci luni a fost prea puțin timp pentru a reuși să schimbe opinia alegătorilor. Dar aceasta se simte împăcată, pentru că a municit mult și a avut o guvernare bună.

De asemenea, Dăncilă l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru bătălia câștigată. În ceea ce privește viitorul candidatei PSD, aceasta a spus că nu vrea să se gândească la o posibilă demisie, și numai Congresul ar putea să o determine să își pună mandatul pe masă.

Eu cred că colegii din teritoriu nu au tras pentru mine. Fiecare trebuia să tragă pentru partid. Eu cred că nu e o luptă în nume propriu, pentru că atunci ar fi foarte bine.”

Citeste si:Propunerea lui Victor Ponta după rezultatul alegerilor prezidențiale

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: