Redactia.ro
Home » Homepage » Propunerea lui Victor Ponta după rezultatul alegerilor prezidențiale

Propunerea lui Victor Ponta după rezultatul alegerilor prezidențiale

GALERIE FOTO (2) Propunerea lui Victor Ponta după rezultatul alegerilor prezidențiale

Propunerea lui Victor Ponta. După anunțarea rezultatului alegerilor prezidențiale, Victor Ponta a anunțat că partidul Pro România este dispus la o alianță cu PSD dacă acesta își schimbă liderii și dacă ”PSD-ul se schimbă în bine”.

Propunerea lui Victor Ponta după rezultatul alegerilor prezidențiale

Conform Știrile ProTv, Victor Ponta a anunțat duminică, după anunțarea rezultatelor exit-poll-urilor, că partidul Pro România acceptă o alianță cu PSD dacă acesta își schimbă liderii. Ponta speră ca PSD să aibă un lider bun, care să facă schimbări și să-i ”scoată din negarea realității”.

Sper să-şi găsească pe cineva care să poată să-i conducă, să facă reforme, să facă schimbări, să-i scoată din negarea realităţii. Discursul de astă seară, «ne-am luat voturile înapoi, e bine», nu e discursul bun”, a afirmat preşedintele Pro România,

De asemenea, acesta a precizat că în 2009 PSD a pierdut guvernarea și alegerile, dar în anii următori, partidul a găsit resurse, prin shimbările radicale.

Asta sper să se întâmple în continuare şi noi cei de la Pro România dacă PSD-ul se schimbă în bine, îşi găseşte noi lideri, suntem aliaţii lor naturali”, a adăugat Ponta.

Alianța dintre Pro România și PSD

Întrebat despre o posibilă fuziune, Ponta a evitat un răspund aspru.

”Acuma vorbim de fuziuni… Vorbim de faptul că suntem un partid de stânga, suntem oameni care ne cunoaştem foarte bine şi care am mai trecut o dată, în 2010-2011 printr-o situaţie la fel de dificilă”, a spus Ponta.

Președintele Pro România a precizat că nu există o asemenea pierdere dacă nu ai o criză economică, spunând că s-a greșit și că trebuie construită o alternativă la ceea ce e acum.

Acesta a arătat că s-a greșit la „calitatea guvernării” și că, dacă pierzi două milioane de voturi, „s-a greșit cu ceva”.

Citeste si:Alegeri prezidențiale cu rezultat incert în Uruguay. S-a decis renumărarea voturilor la turul 2

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: