Redactia.ro
Home » Monden » Aurel Pădureanu cere deshumarea Corneliei Catanga. Artistul nu poate trece peste moartea soției sale

Aurel Pădureanu cere deshumarea Corneliei Catanga. Artistul nu poate trece peste moartea soției sale

GALERIE FOTO (2) Aurel Pădureanu cere deshumarea Corneliei Catanga.

Aurel Pădureanu cere deshumarea Corneliei Catanga. Artistul nu poate trece peste moartea soției sale. La aproape nouă luni de la moartea Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu cere deshumarea acesteia. Declarațiile șocante făcute de celebrul lăutar!

Aurel Pădureanu cere deshumarea Corneliei Catanga. Artistul nu poate trece peste moartea soției sale

Aurel Pădureanu cere deshumarea Corneliei Catanga. Regretata artistă s-a stins din viață pe 26 martie, în urma infecției cu noul coronavirus. Moartea artistei i-a îndurerat pe cei apropiați, și nu numai. Au trecut aproape nouă luni de la moartea artistei, iar Aurel Pădureanu nu poate concepe faptul că soția sa nu mai este alături de el. Deși încearcă să se adune, artistul nu reușește.

Mai mult, lăutarul a declarat că vrea să o deshumeze pe cântăreață. ”Dacă îmi ajută Dumnezeu. Pentru că ea a lăsat cu limbă de moarte să nu o bag niciodată în pământ. Ea a avut premoniții că se va întâmpla ceva, ținând cont de faptul că a fost îngropată așa cum a fost și cine a coordonat acea pandemie, măcar cu rugămintea mea supremă, o să mă duc să iau o aprobare și să-i fac, pe lângă coșciug…să-i fac, să-i cimentez, să-i fac un mic cavou. Asta e toată problema. Asta mă doare enorm și trăiesc în permanență cu regretul acesta, că nu am putut să rezolv atunci. Că, dacă mai așteptam încă 2-3 zile și nu o îngropam, îi făceam acolo. Imediat îi făceam cavoul. Îi făceam, îi cimentam și o băgam și pe ea în cavou, nu o băgam în pământ. Pentru că nu merită o ditamai artistă, care a îmblânzit sufletele, prin cântece, a milioane de oameni, să o bag în pământ. Asta este de neiertat. Adică, alții au dreptul și îi înmormântează cu onoruri militare, iar pe Cornelia, care a fost o mare artistă, nu este voie. Nu se poate așa ceva, este de neconceput”, a declarat Aurel Pădureanu la Antena Stars.

Cornelia Catanga si Aurel Padureanu

Aurel Pădureanu nu poate accepta moartea soției sale

Lăutarul a declarat că vrea să-i cimenteze mormântul soției sale, având în vedere că aceasta a fost dorința artistei. Deși au trecut opt luni de la marea tragedie, Aurel Pădureanu nu poate accepta realitatea. Artistul reușește cu greu să treacă peste absența celei care i-a fost soție și care i-a dăruit un fiu.

Soțul Corneliei Catanga susține că vedeta a fost înmormântată conform regulile impuse celor infectați cu COVID-19, subliniind că artista trebuia să fie îmbrăcată elegant, așa cum obișnuia ea să o facă. Artistul a declarat că soția sa și-a presimțit moartea încă de la începutul anului.“Cornelia avea premoniţii! Anul trecut, ea a făcut pomul de iarnă, a cumpărat tot. Era fericită. A făcut un pom extraordinar de frumos. După 10 ianuarie însă noi am vrut să-l desfacem, să nu-l mai ţinem. A început să plângă atunci cu lacrimi mari şi mi-a zis: «de ce mi l-aţi desfăcut că la anul nu ştiu dacă mai fac pomul. Nu cred că mai apuc nici Paştele! Vreau să mă duc lângă mama mea!» Lua multe pastile, o dureau mijlocul, picioarele. N-am crezut în viaţa mea că chiar aşa se va întâmpla. Ea avea o aură de la Dumnezeu, ne făcea toate plăcerile, şi mie, şi lui Alexandru. Acum, în martie, când a împlinit 63 de ani, i-am luat un parfum care-i plăcea ei”, a povestit Aurel Pădureanu, în emisiunea lui Cristi Brancu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: