Redactia.ro
Home » Știri » Aurel Pădureanu, mărturisire dureroasă la înmormântarea Ronei Hartner: „Regret enorm”

Aurel Pădureanu, mărturisire dureroasă la înmormântarea Ronei Hartner: „Regret enorm”

Aurel Pădureanu a fost prezent la înmormântarea Ronei Hartner pentru a-i aduce ultimele omagii și a împărtăși amintiri despre regretata artistă. Într-un moment de sinceritate și emoție, Pădureanu a dezvăluit discuțiile speciale pe care le avea cu Rona și legătura strânsă dintre aceasta și soția sa, Cornelia Catanga. Iată detaliile!

Aurel Pădureanu, mărturisire dureroasă la înmormântarea Ronei Hartner

Azi, la orele prânzului, România și-a luat rămas-bun de la Rona Hartner, o artistă iubită și respectată de publicul său. În rândul celor care au venit să își exprime durerea și să-și aducă omagii s-a numărat și Aurel Pădureanu, un artist de seamă care a păstrat o prietenie specială cu Rona și soția sa, Cornelia Catanga.

Chiar dacă Rona Hartner și-a petrecut o mare parte a vieții în Franța, legătura ei cu România a fost puternică, iar familia a decis să o înmormânteze pe 1 Decembrie, Ziua Națională a României. În Cimitirul Bellu Catolic, artista a fost condusă pe ultimul drum de către cei dragi, iar Aurel Pădureanu a fost prezent cu sufletul strâns, gata să împărtășească lumii amintirile lui despre Rona Hartner.

Aurel Pădureanu: „Regret enorm. A fost o ființă fenomenală

Aurel Pădureanu a vorbit cu dragoste și respect despre artista pe care a apreciat-o enorm, aducându-i un omagiu sincer. Însă, emoția a crescut în momentul în care a dezvăluit discuțiile pe care le avea cu Rona și legătura specială dintre aceasta și soția sa, Cornelia Catanga.

„Îmi e și greu să vorbesc, să spun că nu mai există, pentru că a fost un suflet bun, femeia care aducea liniște în jurul ei, o artistă fenomenală, mare artistă. Dumnezeu să o odihnească, să o așeze alături de cele mai mari personalități ale lumii. Îmi pare rău, dar ca să faci această meserie trebuie să ai un talent fenomen trimis de divinitate și a avut talentul ăsta.

(…) Era în permanență veselă, nu o vedeai niciodată supărată. De fiecare dată când ne întâlneam îmi spunea `Nea Pădureanu, vreau să îmi cânți melodiile alea de le cânți dumneata de suflet!` și îi cântam și ne luam în brațe. Ea și Cornelia au fost prietene, foarte bune prietene, ce să vă spun, regret enorm de mult, pentru că a fost o ființă fenomenală. Ar trebui să respectăm artiștii când sunt în viață’, a spus Aurel Pădureanu pentru Wowbiz.

Rona Hartner a lăsat în urmă o moștenire impresionantă, iar legăturile strânse cu colegii din industrie au fost evidențiate și mai mult la acest moment dificil. Aurel Pădureanu, prin cuvintele sale, a adus un omagiu sincer și a evidențiat nu doar talentul artistic al Ronei, ci și personalitatea sa caldă și prietenia sa cu Cornelia Catanga.

 

Sursa foto: VIVA

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: