Redactia.ro
Home » Știri » Aurel Pădureanu și fiul Corneliei Catanga, sfășiați de durere la înmormântarea artistei! ”Scoală-te, nu e locul tău aici”

Aurel Pădureanu și fiul Corneliei Catanga, sfășiați de durere la înmormântarea artistei! ”Scoală-te, nu e locul tău aici”

Înmormântare Catanga

Imagini emoționante de la înmormântarea Corneliei Catanga! Aurel Pădureanu și fiul său sunt sfășiați de durere în momentul în care o conduc pe ultimul drum pe artistă. 

Aurel Pădureanu și fiul Corneliei Catanga, sfășiați de durere la înmormântare

Momente cumplite pentru Aurel Pădureanu și fiul Corneliei Catanga. Cei doi își condus astăzi soția și mama pe ultimul drum! Sunt obligați, deși acest lucru este cumplit de dureros, să-și ia adio de la regretata artistă, cu lacrimi în ochi și strigăte de durere.

Primele imagini de la înmormântarea Corneliei Catanga! Artista este îngropată cu sicriul sigilat

Soțul cântăreței este îngenuncheat de suferință și nu poate accepta că cea mai dragă persoană din viața lui s-a stins. Imagini cutremurătoare cu rudele vedetei, îi timp ce o ”imploră” plângând să le răspundă au fost publicate de spynews.ro.

”Cornelia, meritai mult, Cornelia. Cornelico… Nu mai pot, Doamne, nu mai pot. Răspunde-mi, Cornelio, că nu mai pot. Cornelia, scoală-te, nu e locul tău aici. Cornelica mea, mare durere mi-ai lăsat în suflet”, striga Aurel Pădureanu plângând la căpătâiul Corneliei Catanga.

Primele imagini de la înmormântarea Corneliei Catanga

Cornelia Catanga s-a stins din viață vineri, 26 martie, la vârsta de 63 de ani. Sâmbătă a fost condusă astăzi pe ultimul drum. În urmă cu doar câteva minute, trupul neînsuflețit al regretatei cântărețe a fost preluat de mașina mortuară și dus la cimitirul Ghencea din București. La fața locului au ajuns și Aurel Pădureanu și fiul.

Paparazzii spynews.ro au surprins imagini cu momentul în care Cornelia Catanga a fost dusă la cimitir. La scurt timp, la fața locului au ajuns mai multe persoane, apropiați ai artistei, printre care partenerul ei de viață, Aurel Pădureanu, și fiul lor, Alexandru.

Primele imagini de la înmormântarea Corneliei Catanga! Artista este îngropată cu sicriul sigilat

Aurel Pădureanu și fiul lui și al Corneliei Catanga trec prin momente sfâșietoare, conducându-și astăzi soția și respectiv mama pe ultimul drum. Îmbrăcați în haine negre cei doi îi aduc astăzi un ultim omagiu artistei cunoscute în întreaga țară, cât și în străinătate, pentru melodiile sale de succes.

Sicriul este unul auriu, cu toții știind că soția lui Aurel Pădureanu iubea accesoriile și bijuteriile în această nuanță. În jurul cavoului s-au adunar și câteva persoane, printre care soțul ei, Aurel Pădureanu, și fiul lor, Alex, veniți să-și ia „adio”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: