Redactia.ro
Home » Știri » Ce a spus Cornelia Catanga la ultima ei apariție în public! ”Am început să țip”

Ce a spus Cornelia Catanga la ultima ei apariție în public! ”Am început să țip”

Ce a spus Cornelia Catanga la ultima ei apariție în public! ”Am început să țip”

Vestea tristă că artista Cornelia Catanga s-a stins din viață a șocat pe toată lumea! Celebra cântăreață a apărut în public cu câteva zile înainte de tragedie și a povestit lucruri șocante!

Ce a spus Cornelia Catanga la ultima ei apariție în public

Cornelia Catanga s-a stins în această dimineață, la spitalul Universitar din Capitală, acolo unde era internată din cauza infectării cu Covid-19. Un stop cardio-respirator i-a fost fatal artistei, care a murit la doar 63 de ani.

Cu doar câteva zile înainte de a trece în neființă, Cornelia Catanga a fost invitată la un post de televiziune, unde a vorbit despre drama vieții sale. Aceasta a intrat în direct pe 9 martie, chiar de ziua ei de naștere. La vremea respectivă, artista nu intrase în contact cu virusul și se simțea foarte bine. Îmbrăcată elegant, aranjată, aceasta părea mai plină de viață ca niciodată.

În timpul emisiunii, Cornelia Catanga a vorbit despre drama vieții sale, atunci când a fost aruncată la naștere, după ce bunica și mătușa sa au crezut că s-a născut moartă.

”Eram vânătă din cap până în picioare, nu respiram. Sora mamei mele a spus <<aoleu, pentru neagra asta să se nenorocească sora mea>>. Am fost aruncată sub patul în care era maică-mea. Bunica mea mi-a spus că în momentul în care m-au luat într-o cârpă m-au aruncat sub pat pentru că eram neagră vânătă toată și nu respiram. Și au zis pe cine să salveze, pe maică-mea sau copilul. Sora mamei mele a zis că ia să vedem ce e cu fata și atunci am început să țip”, spunea Cornelia Catanga la Antena Stars.

Ce probleme de sănătate avea Cornelia Catanga

De-a lungul vieții, Cornelia Catanga a avut parte de numeroase probleme, atât pe partea sentimentală, cât și pe cea fizică. Pe 14 iulie 2019, interpreta de muzică lăutărească a suferit un infarct, chiar în timp ce se plimba împreună cu fiul ei, Alexandru. Atunci s-a aflat că artista suferea de o depresie cruntă și că mai multe supărări o apăsau de ceva vreme.

Artista a stat internată mai multe zile din cauza infarctului, fiindu-i montat un stent. Motivul pentru care trupul ei a cedat a fost acumularea de gânduri negative și necazuri vechi pe care nu a reușit să le rezolve. Printre principalele probleme s-au numărat și cele în care se afla cu soțul său, Aurel Pădureanu.

Nu a fost singura problemă de sănătate cu care s-a confruntat marea interpretă. Aceasta avea din copilărie și probleme cu ochii, fiind operată de nu mai puțin de trei ori. Chiar în anul 2018 a fost internată la Spitalul de Oftalmologie din București pentru mai multe controale de specialitate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: