Redactia.ro
Home » Știri » Ce probleme de sănătate avea Cornelia Catanga! Artista a suferit un infarct în trecut

Ce probleme de sănătate avea Cornelia Catanga! Artista a suferit un infarct în trecut

Ce probleme de sănătate avea Cornelia Catanga! Artista a suferit un infarct în trecut

Cornelia Catanga avea o mulțime de probleme de sănătate, lucru care a favorizat moartea acesteia! Regretata interpretă de muzică lăutărească a suferit un infarct în anul 2019.

Ce probleme de sănătate avea Cornelia Catanga

De-a lungul vieții, Cornelia Catanga a avut parte de numeroase probleme, atât pe partea sentimentală, cât și pe cea fizică. Pe 14 iulie 2019, interpreta de muzică lăutărească a suferit un infarct, chiar în timp ce se plimba împreună cu fiul ei, Alexandru. Atunci s-a aflat că artista suferea de o depresie cruntă și că mai multe supărări o apăsau de ceva vreme.

Artista a stat internată mai multe zile din cauza infarctului, fiindu-i montat un stent. Motivul pentru care trupul ei a cedat a fost acumularea de gânduri negative și necazuri vechi pe care nu a reușit să le rezolve. Printre principalele probleme s-au numărat și cele în care se afla cu soțul său, Aurel Pădureanu.

Nu a fost singura problemă de sănătate cu care s-a confruntat marea interpretă. Aceasta avea din copilărie și probleme cu ochii, fiind operată de nu mai puțin de trei ori. Chiar în anul 2018 a fost internată la Spitalul de Oftalmologie din București pentru mai multe controale de specialitate.

Cornelia Catanga și soțul ei au avut multe probleme în relația

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au pierdut o casă care le-a fost luată de bancă, pe motivul neplății ratelor, iar nemulțumirea că nu mai avea la fel de multe cântări și spectacole a doborât-o. Cornelia Caranga și Aurel Pădureanu locuiau într-un apartament cu chirie, artista ajungând să sufere de o depresie apăsătoare.

Cei doi au făcut, în urmă cu mai bine de 15 ani, un împrumut de nu mai puțin de 90.000 de euro, pentru a-și renova vila în care locuiau la acea vreme. În anul 2014 au început primele probleme, când artișitii nu au mai reușit să plătească ratele pentru împrumutul făcut și, într-un final, au fost executați silit. Și-au părăsit casa pe care o aveau în Chitila, ajungând să locuiască într-un apartament destul de mic alături de fiul lor, Alexandru.

Toate aceste necazuri au împins-o pe Cornelia Catanga la gânduri necurate. Artista a mărurisit că a avut în minte să se sinucidă, însă a dorit să rămână puternică pemtru familia ei.

Celebra Cornelia Catanga a murit în această dimineață, în urma unui stop cardio respirator, cumulat cu o infectare cu noul coronavirus. Artista în vârstă de 63 de ani se afla internată la Spitalul Universitar din Capitală de mai multe zile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: