Redactia.ro
Home » Știri » Ultima postare a Corneliei Catanga de pe Facebook! Artista a vorbit despre probleme sale de sănătate

Ultima postare a Corneliei Catanga de pe Facebook! Artista a vorbit despre probleme sale de sănătate

Ultima postare a Corneliei Catanga de pe Facebook! Artista a vorbit despre probleme sale de sănătate

Ultima postare de pe Facebook a artistei Cornelia Catanga a fost un semnal de alarmă, fiindă aceasta își anunța prietenii de problemele de sănătate cu care se confrunta. 

Ultima postare a Corneliei Catanga de pe Facebook

Corneliei Catanga a murit astăzi, 26 martie 2021, după ce a făcut stop cardiorespirator. Familia este în stare de șoc, fiindcă artista avea doar 63 de ani.

Vestea confom căreia Cornelia Catanga a murit continuă să fie un șoc pentru toată lumea. Nimeni nu se aștepta ca marea doamnă a muzicii lăutărești să ne părăsească atât de devreme. Artista era infectată cu noul coronavirus și, în ciuda eforturilor cadrelor medicale, a făcut stop cardiorespirator.

Cornelia Catanga era foarte activă pe rețelele de socializare, mai ales pe contul de Facebook, acolo unde am găsit și ultima postare a artistei. Aceasta a postat ultimul mesaj sâmbătă, 20 martie. Artista își anunțase prietenii de pe Facebook de probeleme de sănătate.

”Dragii mei prieteni! Ieri mi-am pierdut un prieten foarte bun, desi avea 4 fete, eu eram fata adoptiva, cea mica. Nu pot sa vorbesc ca a trecut in nefiinta, pentru ca era foarte bine si mereu plin de viata. Era un om pedant si de o curatenie exemplara.Tataie, eu cred ca tu te simti foarte bine acolo unde ai plecat, ca te-ai intalnit cu dragostea vietii tale, sotia ta buna. Cand am auzit ieri vestea asta, pentru noi, toata familia, a fost un soc. Si imi cer mii de scuze Luminitei, lui Bobu si Cademia, si la toti ca nu am putut sa cant, dar am si eu niste probleme de sanatate. Taticule, mai erau cateva luni si trebuia sa botez pe fetita lui Ana si Daniel si tocmai acum ne-ai facut-o… Dumnezeu sa te aseze in dreapta lui si drumul sa-ti fie presarat numai cu flori, Mihai Dumitru.”, scria Cornelia Catanga pe contul de Facebook, sâmbătă, 20 martie.

Cornelia Catanga nu credea în noul coronavirus

Chiar dacă s-a confruntat cu probleme de sănătate de mult timp și starea ei i se agrava de la o zi la alta, Cornelia Catanga nu credea sub nicio formă în virusul ucigaș care a răpus-o.

Mara Bănică a declarat că marea artistă a stat acasă și s-a tratat singură. Din nefericire, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața ”Reginei muzicii lăutărești”.

”Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa… Este cumplit ce s-a întâmplat”, a declarat Mara Bănică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: