Redactia.ro
Home » Știri » Aurel Pădureanu nu are bani să o înmormânteze pe Cornelia Catanga! Mara Bănică este șocată după vestea cumplită

Aurel Pădureanu nu are bani să o înmormânteze pe Cornelia Catanga! Mara Bănică este șocată după vestea cumplită

Aurel Pădureanu

Aurel Pădureanu este disperat din cauză că nu are bani să o înmormânteze pe Cornelia Catanga! Anunțul a fost făcut chiar de jurnalista Mara Bănică. 

Aurel Pădureanu nu are bani să o înmormânteze pe Cornelia Catanga

Vestea că artista Cornelia Catanga a murit, a șocat o țară întreagă! Anunțul a fost făcut de Mara Bănică, și tot ea a făcut primele declarații despre starea familiei artistei. Jurnalista a precizat că a stat de vorbă cu Aurel Pădureanu, care este disperat, din cauză că nu are bani să o înmormânteze pe marea artistă.

”Eu am o înregistrare cu Cornelia pe telefon, că o puneam să-mi cânte, pe 12 martie, era foarte ok. Din păcate, lipsa de informație corectă și anumite știri de la tv nu sunt ok, sunt efectul acelui fake news, pentru că ea nu credea în boală. Este absolut șocant, este o situație foarte grea. Vă spun că nea Aurel nu are cu ce să o înmormânteze. Proprietarul vânduse locuința, ea era terminată. Nu e drept ceea ce se întâmplă cu artiștii în România, este o moarte în mizerie, nu au bani să o înmormânteze, nu au un acoperiș deasupra capului. E cumplit. Aurel m-a rugat să-i fac legătura cu Gigi Becali și cu Gabi Firea să-l ajute”, a spus Mara Bănică la Star Matinal.

Artista a pierdut lupta cu viața în această dimineață, la Spitalul Universitar din Capitală. În vârstă de 63 de ani, regina muzicii lăutărești a făcut stop cardiorespirator. Medicii au reacționat imediat și au încercat să o salveze pe Catanga, însă, din nefericire, tragedia s-a produs. În clipa în care cadrele medicale au vrut să o intubeze, marea artistă a făcut stop cardiorespirator și a plecat dintre noi, lăsând o durere de nedescris în urma sa.

Mara Bănică, în stare de șoc după moartea Corneliei Catanga

Mara Bănică a povestit la un post de televiziune cum a primit vestea tristă a morții Cornelei Catanga. Jurnalista a precizat că, de multe ori, Cornelia Catanga obișnuia să o sune în timpul nopții. A crezut că același lucru se întamplă și acum, însă, pentru că era prea dimineață, inițial, nu a vrut să răspundă. Vedeta spune că a avut o presimțire și a decis, totuși, să răspundă la telefon. Vestea primită de la Aurel Pădureanu șocat-o.

”Noi dormeam, era 4.45 și suna Catanga, nu e un secret, că ea mă mai suna noaptea, că avea insomnie, că era obișnuită cu viața de noapte. Am pus pe silențios telefonul și am avut, parcă, o presimțire. Am răspuns, era Aurel, care răcnea și îmi spunea ‘Mara, a murit Cornelia’. I-am zis liniște-te. Se urcase în mașină, pleca spre casă, era cu Alexandru, cu nora, erau bulversați, șocați. Înțeleg că a avut virusul, că s-a tratat o perioadă acasă, nu a mai putut să respire, au chemat ieri salvarea, iar când au vrut să o intubeze, că nu mai respira, a făcut două stopuri cardiace”, a mai spus Mara Bănică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: