Redactia.ro
Home » Știri » Aurel Pădureanu, în stare de șoc, după moartea soției sale! Prima reacție a artistului

Aurel Pădureanu, în stare de șoc, după moartea soției sale! Prima reacție a artistului

Aurel Pădureanu, în stare de șoc, după moartea soției sale! Prima reacție a artistului

Aurel Pădureanu, în stare de șoc, după ce Cornelia Catanga a murit! Celebrul artista a avut o primă reacție după ce a aflat tragica veste.

Aurel Pădureanu, în stare de șoc, după moartea soției sale

Vestea că artista Cornelia Catanga a murit, a provocat o imensă durere în sufletul tuturor! Artista a pierdut lupta cu viața în această dimineață, la Spitalul Universitar din Capitală. În vârstă de 63 de ani, regina muzicii lăutărești a făcut stop cardiorespirator.

Medicii au reacționat imediat și au încercat să o salveze pe Catanga, însă, din nefericire, nu s-a mai putu face nimic. În clipa în care cadrele medicale au vrut să o intubeze, marea artistă a făcut stop cardiorespirator și a pierdut lupta cu viața, lăsând o durere de nedescris în urma sa. Cea care a anunțat vestea a fost jurnalista Mara Bănică, prin intermediul unui mesaj pe contul său de Facebook.

”Din pacate, Cornelia Catanga s-a prapadit. Sunt impietrita, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a rapus o, acum o ora, la Spitalul Universitar din Capitala. Dumnezeu sa o ierte!”, a scris Mara Bănică pe Facebook.

În urma acestei vești, Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, a avut prima reacție. Mara Bănică a precizat că Aurel Pădureanu a sunat-o și, plângând, i-a dat cumplita veste. Potrivit declarațiilor făcute de celebra jurnalistă, Cornelia Catanga nu mai putea să respire, acesta fiind și motivul principal pentru care familia a chemat de urgență salvarea. Ajunsă la spital, cadrele medicale i-a făcut testul pentru COVID-19, iar ”Regina muzicii lăutărești” ieșise pozitivă.

”M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat. Mi-a povestit că îi era rău, că nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La Spital i s-a făcut testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat“, a spus jurnalista pentru Antena 3.

Aurel Pădureanu nu are bani să o înmormânteze pe Cornelia Catanga

Mara Bănică a povestit la un post de televiziune cum a primit vestea tristă a morții Cornelei Catanga. Jurnalista a precizat că a stat de vorbă cu Aurel Pădureanu, care este disperat, din cauză că nu are bani să o înmormânteze pe marea artistă.

”Eu am o înregistrare cu Cornelia pe telefon, că o puneam să-mi cânte, pe 12 martie, era foarte ok. Din păcate, lipsa de informație corectă și anumite știri de la tv nu sunt ok, sunt efectul acelui fake news, pentru că ea nu credea în boală. Este absolut șocant, este o situație foarte grea. Vă spun că nea Aurel nu are cu ce să o înmormânteze. Proprietarul vânduse locuința, ea era terminată. Nu e drept ceea ce se întâmplă cu artiștii în România, este o moarte în mizerie, nu au bani să o înmormânteze, nu au un acoperiș deasupra capului. E cumplit. Aurel m-a rugat să-i fac legătura cu Gigi Becali și cu Gabi Firea să-l ajute”, a spus Mara Bănică la Star Matinal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: