Redactia.ro
Home » Monden » Aurel Pădureanu, un ultim gest de dragoste pentru Cornelia Catangă. Îi va îndeplini ultima dorință a artistei

Aurel Pădureanu, un ultim gest de dragoste pentru Cornelia Catangă. Îi va îndeplini ultima dorință a artistei

Răpus de moartea Corneliei Catangă, Aurel Pădureanu vrea ca ultima dorință a acesteia să fie îndeplinită. Artista a plecat mult prea repede din această lume, lăsând în urmă multe regrete și o familie îndurerată. Cu toate că s-a confruntat cu multe situații dificile, bărbatul vrea să-i onoreze amintirea celei pe care a iubit-o mai presus de orice. 

Cornelia Catangă a fost una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică de petrecere din țara noastră. Binecuvântată cu un glas deosebit, și-a împărtășit talentul cu publicul din țara noastră și s-a bucurat de multă dragoste și admirație în schimb. A strălucit pe cele mai importante scene din țara noastră, a fost mamă și soție, dar și o femeie a cărei frumuseți i-a impresionat negreșit pe cei din jurul său.

Artista a plecat mult prea repede din această lume, dându-și ultima suflare în luna martie a anului 2021. A fost victimă a virusului care a înghenuncheat o lume întreagă, iar eforturile medicilor de a o salva nu au suficiente. Boala, în care nu credea, îi afectase mult prea mult organismul.

Aurel Pădureanu, un ultim gest de dragoste pentru Cornelia Catangă

După moartea Corneliei Catangă, soțul și fiul său au putut cu greu să-și revină. Aurel Pădureanu nu și-a ascuns durerea, iar ultimele luni au fost foarte dificile pentru el. Pe lângă pierderea femeii pe care a iubit-o mai presus de orice, s-a confruntat și cu numeroase probleme financiare.

În ciuda greutăților pe care le-a întâmpinat, artistul nu a uitat nicio secundă de ultima dorință a soției sale. Pe patul de moarte, aceasta i-a mărturisit că vrea ca locul său de veci să fie un cavou cimentat, însă acest lucru nu a fost posibil în acel moment.

„Vreau ca atunci când împlinește un an să încerc, dacă e posibil, pentru că a murit cum a murit, să-i îndeplinesc dorința. Pentru că dorința ei a fost să n-o bag în pământ. Să fie cimentat mormântul, să fie un cavou. Asta e dorința mea supremă și a ei, că a lăsat-o cu limbă de moarte”, a declarat Aurel Pădureanu, pentru cancan.ro.

Îi va îndeplini ultima dorință a artistei cu orice preț

Cu durere în glas, soțul Corneliei Carangă a rememorat ultimele momente ale artistei pe această lume. Restricțiile impuse de pandemie în acel moment nu i-au permis să o înmormânteze după cum și-ar fi dorit, iar faptul că soția sa nu se bucură de liniștea veșnică așa cum a vrut încă nu-i dă pace.

Intenționează cu orice preț să construiască un cavou la mormântul cântăreței, iar în acest sens va începe demersurile necesare curând. În caz contrat, atât el, cât și fiul său, Alexandru, doresc să părăsească țara în cel mai scurt timp.

„După ce că a fost înmormântată de sistem cum a fost, a fost băgată în pământ forțat…Nu am dreptul să fac un cavou? Dacă nu mi se aprobă asta, deși nu știu acum cum se procedează, o să plec din țară și eu, și copilul meu și îi blestem pe toți care au băgat-o în pământ să pățească și ei ce am pățit eu cu nevasta mea. Vreau doar un cavou, acolo, să cimenteze pe lângă ea, nu vreau s-o scot. A fost dorința ei. […] Și uite că a ajuns să fie băgată în groapă forțat, pentru că dacă eram lăsat atunci, în perioada aia, două zile ca să stau liniștit, să n-o îngrop de urgență, poate reușeam să-i fac cavoul. Dar am fost forțat de oameni, de sistem, s-o îngrop imediat.”, a mai adăugat acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: