Redactia.ro
Home » Monden » Aurelian Temișan, declarație emoționantă pentru Monica Davidescu. Artistul a dezvăluit secretul căsniciei fericite

Aurelian Temișan, declarație emoționantă pentru Monica Davidescu. Artistul a dezvăluit secretul căsniciei fericite

Monica Davidescu a împlinit recent frumoasa vârstă de 49 de ani, iar soțul ei nu a ratat ocazia să îi transmită un mesaj romantic și emoționant. Monica Davidescu trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de cântărețul Aurelian Temișan de aprope 26 de ani. Cei doi au împreună o fiică pe nume Dora.

Ce mesaj i-a transmis Aurelian Temișan soției sale

Cu toate că sunt împreună de 26 de ani, Aurelian Temișan și Moncia Davidescu trăiesc încă o poveste de dragoste adolescentină. Recent, Monica Davidescu a împlinit 49 de ani, iar acest lucru nu putea fi trecut ușor cu vederea. Vedeta a primit mii de urări din partea internauților, dar cu siguranță mesajul care a emoționat-o cel mai atre a fost cel primti de la soțul ei, Aurelian Temișan. Acesta a ținut să îi ureze lucruri frumoase soției sale și nu a uitat nici de fetița lor Dora, precizând că el și micuța o iubesc necondiționat pe Monica.

6 august 2021. Exact ca în postarea din 2014, fără a repeta cuvintele de atunci, îți urez liniște sufletească, zâmbete sincere, fericire creată și găsită în lucrurile mici și iubire necondiționată din partea celor pe care îi iubești. La mulți ani, Monica! Dora și cu mine te îmbrățișăm și iubim.„, a scris Aurelian Temișan.

Aurelian Temișan, secretul unei căsnicii fericite

Aurelian Temișan a vorbit într-un interviu despre secretul unei căsnicii fericite. El și Monica Davidescu formează un cuplu de 26 de ani și pare că se iubesc la fel de mult ca în prima zi. Artistul a povestit că dacă ar exista un secret, ar exista sigur și o rețetă în a fi mereu fericit alături de persoana iubită, dar el preferă să nu știe ce îl așteaptă mâine. Aurelian Temișan a spus că nu se aștepta ca relația cu Monica Davidescu să fie una de durată, deoarece nu a fost chiar dragoste la prima vedere, dar iată că destinul i-a făcut să rămână ani de zile unul lângă celălalt, iar din iubirea aceasta frumoasă să vină pe lume micuța Dora, fiica celor doi.

Dacă ar exista un secret, cu siguranță ar exista și o rețetă. Eu prefer să nu știu ce mă așteaptă mâine, când e vorba de lucruri pe care nu le poți controla. Parcă acum a început totul, negândindu-ne nicio secundă la a treia zi și… E vorba de ce ți-e scris pe frunte, dar nu poți știi vreodată. Cu siguranță nu a fost dragoste la prima vedere. Eu veneam după o perioadă agitată din punct de vedere sentimental, deci nu mă gândeam la o posibilă relație. Dar, cum lucrurile bune vin când nu te aștepți, am continuat în a crede în ceea ce începusem să simt și…„, a spus Aurelian Temișan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: