Redactia.ro
Home » Sport » Austria – România 2-3! Mirel Rădoi, prima victorie pe banca naționalei

Austria – România 2-3! Mirel Rădoi, prima victorie pe banca naționalei

GALERIE FOTO (2) Nationala Romaniei, victorie, Austria, mirel radoi

Naționala României a obținut o victorie mare și este pe primul loc în Liga Națiunilor. Tricolorii au învins 3-2 pe favorita grupei, Austria.

”Îmi doresc de mult să marchez pentru echipa națională, dar mă bucur acum că acest gol al meu a adus victoria României. Este un gol de care o să-mi aduc aminte toată viața. Dar, deocamdată nu am realizat nimic. mai e mult până la calificare”, a mai spus Dragoș Grigore.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Mândru ca sunt ROMAN !!!!🇷🇴❤️🇷🇴

O postare distribuită de Denis Alibec (@alibecdenis) pe

Denis Alibec a deschis scorul după un contraatac purtat de Florinel Coman, după doar 3 minute. După aproape un sfert de oră, Baumgartner a egalat, dar tricolorii nu s-au demoralizat. După pauză au făcut spectacol. În minutul 51, Dragoș Grigore și-a făcut cel mai frumos cadou de ziua lui, marcând pentru 1-2. 20 de minute mai târziu Alex Maxim a majorat scorul cu o execuție superbă. Pe final, austriecii au redus din handicap. Austria – România s-a terminat 2-3, iar elevii lui Mirel Rădoi sunt pe primul loc în grupă.

”Prefer să nu mă hazardez, e doar începutul lui Mister ca antrenor al naționalei și mai avem mult de muncă pentru a ajunge unde ne dorim noi și, în mod special, suporterii. Sincer, mă așteptam să câștigăm primul meci cu Irlanda, ceea ce nu s-a întâmplat și a fost o mare dezamăgire pentru noi, dar acest lucru nu ne-a împiedicat să venim aici și să jucăm la victorie”, a spus după meci, Nicușor Stanciu .

Mirel Rădoi vrea să rămână pe primul loc

Selecționerul Mirel Rădoi este la prima victorie pe banca naționalei. În primul meci România a terminat la egalitate 1-1 cu Irlanda de Nord.

“Acum nu am câștigat foarte mult, doar foarte mult entuziasm și încredere. Trebuie să continuăm la fel. În zilele acestea au înțeles ce e determinarea, sacrificiul, spiritul naționalei, care trebuie recâștigat. Am păstrat ceea ce a fost bun de la vechiul staff, țin să le mulțumesc, au făcut o treabă foarte bună. Chiar am discutat cu jucătorii, poate de mulți ani se întorceau cu capul în pământ la echipele de club, acum se pot duce mândri, să crească un spirit de competiție la nivel de club și selecția să fie cât mai largă la echipa națională”, a declarat Mirel Rădoi, după meci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: