Redactia.ro
Home » Știri » Autoritățile au anunțat noi restricții în Grecia. Amenzi colosale pentru nerespectarea regulilor

Autoritățile au anunțat noi restricții în Grecia. Amenzi colosale pentru nerespectarea regulilor

Liber la plajă în Grecia, începând de sâmbătă

Dacă ai în plan să îți petreci vacanța de vară în Grecia trebuie să știi noile reguli impuse de autorități. Amenizle pentru nerespectarea regulilor ajung la cifre imense! Iată care sunt noile restricții.

Noi restricții în Grecia! Care sunt amenzile

Autoritățile din Grecia au impus noi restricții în privința spațiilor închise, precum restaurante, baruri și spații de divertisment. Acestea au intrat în vigoare astăzi  și sunt valabile până pe 31 august. Iată care sunt regulile:

  • Accesul minorilor în astfel de spații se poate face doar în baza unui test negativ, realizat cu acordul unui părinte.
  • Clienții trebuie să aibă loc pe scaune, atât în interior, cât și în aer liber. Servirea băuturilor în picioare și dansul sunt strict interzise.
  • Spațiile interioare pot funcționa doar cu clienții imunizați împotriva COVID-19, la o capacitate maximă de 85%, cu respectarea distanțării.

Amenzile ajung până la 10,000 de euro

Autoritățile grecești au introdus o serie de amenzi usturătoare pentru nerespectarea regulilor recent impuse. Cel mai vizat sector este cel al Horeca. Se pare că patronii de restaurante trebuie să fie foarte atenți în ceea ce privește respectarea regulilor impuse de autorități. În ceea ce privește un spațiu mai mic de 200 metri pătrați, amenda pentru prima abatere este de 2.000 de euro, iar pentru spațiile mai mari amenda poate ajunge până la 5.000 de euro. În cazul în care se ajunge la o a doua abatere amenda poate ajunge chiar și până la 10.000 de euro, iar spațiul va fi închis pentru 15 zile. Dacă se ajunge și la o a treia abatere licența de funcționare a spațiului va fi suspendată pe o perioadă de 60 de zile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini