Redactia.ro
Home » Monden » Avea 22 de ani când a aflat prima dată că are cancer. Bianca Sârbu a reușit să învingă boala nemiloasă

Avea 22 de ani când a aflat prima dată că are cancer. Bianca Sârbu a reușit să învingă boala nemiloasă

GALERIE FOTO (3) Avea 22 de ani când a aflat prima dată că are cancer

Avea 22 de ani când a aflat prima dată că are cancer. Bianca Sârbu a trecut prin multe momente dificile de-a lungul anilor, dar puterea de care a dat dovadă i-a emoționt pe apropiații săi. A fost diagnosticată cu cancer de piele la 22 de ani, câțiva ani mai târziu și-a pierdut soțul, iar acum s-a confruntat din nou cu boala nemiloasă. Din fericire, artista a reușit să treacă cu bine peste această cumpănă.

Avea 22 de ani când a aflat prima dată că are cancer. Bianca Sârbu a reușit să învingă boala nemiloasă

Avea 22 de ani când a aflat prima dată că are cancer. Este o prezențe încântătoare oriunde merge, iar vocea ei bucură urechile oamenilor. Bianca Sârbu este mereu cu zâmbetul pe buzze, dar puțini sunt cei care știu că vedeta a trecut prin momente grele de-a lungul anilor. Artista a vorbit despre cele mai dificile perioade din viața sa în emisiunea lui Dan Capatos.

Bianca a spus că prima dată când a aflat că are cancer avea 22 de ani. ”Ideea este că diagnosticul oficial a fost pus la vârsta de 22 de ani. Unii au spus că este genetic, unii spun că este din cauza soarelui. Eu cred că mai degrabă soarele este dușmanul nostru în ultimul timp. Eu nu mergeam la solar, stăteam doar la soare normal, dar probabil că acolo a fost la mine problema și la 22 ani m-am dus pentru o simplă bubiță acolo și mi-a spus foarte dur, direct și nu prea înțelgeam atunci, că la 22 de ani na… M-am speriat foarte tare la început, am făcut raze, doar că mi-au spus că poate să recidieze”, a declarat Bianca Sârbu.

Mai șocant este faptul că aflat că boala a recidivat chiar de ziua ei, în urmă cu o lună. Artista s-a operat de urgență, iar medicii i-au luat piele din zona urechilor pentru intervenție. Din fericire, aceasta a învins cancerul de piele de două ori, iar acum este se bucura de copiii si familia sa. „Trebuia să-mi protejez fața și asta a fost și zona dificilă la mine. Am trei săptămâni, o lună, de la a doua operație. Nu este o chestie care te omoară, ci te macină încet. Era ziua mea și am aflat că a recidivat. Operația a fost în același loc și acum domnul profesor mi-a luat piele de pe ureche”, a mai adăugat artista.

Bianca Sârbu a rămas văduvă

În vârstă de 43 de ani, Bianca a trecut prin multe clipe de neuitat. În urmă cu nouă ani, artista a primit o lovitură grea. Avea 34 de ani când primul soț a murit chiar îmn brațele acesteia. Cei doi au plecat să cânte la o nuntă când bărbatului i s-a făcut rău. „Am plecat să cântăm la o nuntă şi ne-am întors la o înmormântare, la înmormântarea soţului meu„, a spus Bianca. Marian Sârbu, cu 17 ani mai mare, a făcut infarct, prăbușindu-se chiar sub ochii artistei în timp ce cântau. Soarele a răsărit din nou pe strada vedetei, iar acum a scăpat de problemele de sănătate, dar s-a și recăsătorit, cu Bogdan Romanescu, cu 12 ani mai tânăr decât ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: