Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Bianca Sârbu după ce a fost operată de cancer. Actrița a trecut printr-o perioadă cumplită

Cum arată Bianca Sârbu după ce a fost operată de cancer. Actrița a trecut printr-o perioadă cumplită

GALERIE FOTO (6) Cum arată Bianca Sârbu după ce a fost operată de cancer.

Cum arată Bianca Sârbu după ce a fost operată de cancer. Actrița a fost diagnosticată cu cancer a patra oară, dar a reușit să treacă cu bine peste orice încercare. La scurt timp după ce s-a operat, Bianca Sârbu a vorbit despre cât de îngrozitoare a fost această perioadă. Vedeta a avut parte de numeroase drame de-a lungul vieții.

Cum arată Bianca Sârbu după ce a fost operată de cancer. Actrița a trecut printr-o perioadă cumplită

Cum arată Bianca Sârbu după ce a fost operată de cancer. Bianca Sârbu este o persoană extrem de puternică și pozitivă, în ciuda a tuturor greutățile prin care a trecut de-a lungul timpului. Vedeta a fost diagnosticată chiar de ziua ei, cu cancer a patra oară, dar a reușit să învingă boala și de această dată. Bianca a suferit de cancer de piele și în trecut, dar medicii au ajutat-o să treacă cu bine peste fiecare încercare.

Cu toate astea, actrița a avut parte de numerioase drame de-a lungul vieții. Recent, vedeta a vorbit despre greutățile pe care le-a suferit în această perioadă. Cancerul de piele i-a recidivat și s-a operat recent, dar acum este complet vindecată și trebuie să aibă grijă de sănătatea ei. Invitată într-o emisiune Tv, Bianca Sârbu a vorbit despre probleme cu care s-a confruntat în ultima perioadă. Vedeta a recunoscut că i-a fost frică de anestezie, gândindu-se foarte mult la familia sa. „Mi-a fost frică de anestezia totală. Mă gândeam că nu mă mai trezesc, cine are grijă de copii … niște nebunii… M-am operat la spitalul Floreasca, personalul a fost minunat.În momentul ăsta, sunt vindecată 100%. Mi-am scos și o aluniță pentru că e clar că eu am niște probleme și nu am vrut pe viitor să ajungem la toate celelalte. Sunt vindecată 100%, dar acum depinde de mine să am grijă, să mă duc la controale.(…) Nu te gândești decât că vrei să vină a doua zi și să fii bine. Nu mi se mai pare nimic important, nici bani, nici pandemie, nimic. A fost cea mai ciudată zi de naștere, am avut doar tort și baloane (…) Eu în acest moment sunt 12 zile de la operație.”, a declarat Bianca Sârbu.

Bianca Sarbu, la 12 zile de la operatie

De asemenea, vedeta a declarat că ar vrea să se întoarcă în televiziune dacă i se propune un proiect avantajos, însă Bianca a spus că meseria ei de bază este cea de actriță și că mereu va fi lucrul care o va face să se simtă bine. „Nu pot să neg că am iubit și iubesc televiziunea! Mi-a adus multe satisfacții, dar în același timp, eu fiind o persoană sensibilă, recunosc că m-am implicat uneori emoțional prea mult. Cu siguranță dacă va fi un proiect care să mi se potrivească, voi accepta cu mare drag!”, a declarat Bianca.

Drama Biancăi Sârbu. A rămas fără soț la 34 de ani

Bianca Sârbu este căsătorită de trei ani cu Bogdan Romanescu, bărbatul fiind cel mai mare sprijin al ei. Cu toate astea, actrița a trecut printr-o perioadă cumplită după ce primul ei soț a murit în mod subit, în urmă cu 8 ani. Marian Sârbu a murit pe scenă, în urma unui infarct, chiar în brațele artistei.

Tragedia a avut loc la o petrecere, la care au fost invitați să cânte. Bianca Sârbu a suferit foarte mult, mai ales că a rămas singură cu doi copii. Dar timpul a ajutat-o pe actriță să fie o persoană pozitivă pentru cei doi copii ai săi. “Soțul meu mi-era și iubit, prieten, tată, coleg, mi-a făcut și doi copii minunați. Ne completam. Îmi și zicea: «Ești nebună, mamă, te iubesc, cred că altul nu o să te mai suporte». Și cam așa a fost. A avut dreptate. Din păcate, soarta a fost crudă, atât pentru el, că era foarte tânăr, cât și pentru noi, cei care am rămas în urma lui. Nu avea probleme de sănătate, dar era un tip coleric. Avea în jur de 52 de ani când a început să nu se mai simtă foarte bine, avea probleme, afaceri, stres. Eram a șasea lui soție și glumeam mereu că o să fiu ultima”, declara ea.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: