Redactia.ro
Home » Știri » Dramă fără sfârșit pentru Marcela Fota! După ce i-a murit soțul, cumnatul riscă închisoarea

Dramă fără sfârșit pentru Marcela Fota! După ce i-a murit soțul, cumnatul riscă închisoarea

Dramă fără sfârșit pentru Marcela Fota! După ce i-a murit soțul, cumnatul riscă închisoarea

Dramă fără sfârșit pentru Marcela Fota! După ce abia și-a condus soțul pe ultimul drum, acum viața a lovit-o din nou. Cumnatul ei, primar într-o localitate doljeană, riscă închisoarea.

Dramă fără sfârșit pentru Marcela Fota

Problemele din familia Marcelei Fota par să nu se mai termine! Cântăreața de muzică populară a trecut prin drame nesfârșite și pline de durere. Acum, la câteva săptămâni după moartea soțului ei, fratele acestuia trebuie să se prezinte la tribunal, acolo unde va avea de înfruntat acuzații judecătorilor.

Dramă fără sfârșit pentru Marcela Fota! Cumnatul artistei, Cornel Păpăroiu, este primarul localității Ghercești. De curând acesta a fost trimis în judecată după ce porcurorii l-au acuzat că a fraudat alegerile locale din 2012. Procurorii au început cercectările după ce au constatat că exact înaintea alegerilor, în comună s-au mutat 222 de persoane în 13 locuințe. În anul respectiv, Cornel Păpăroiu de la PSD a câștigat alegerile cu 800 de voturi, în detrimentul contracandidatului Aurel Stan de la PNL, cu 682.

Cornel Păpăroiu nu este singurul care ar fi apelat la aceste metode, și colegul său de la PNL a foct acest lucru. Fiecare dintre candidați, spun procurorii, și-a mutat rude, prieteni, cunoștințe, în speranța că vor pune ștampila la alegeri, acolo unde trebuie.

Aproximativ 526 de persoane s-ar fi mutat la Ghercești în cinci luni, înainte de alegeri. Într-o perioadă, de la primărie se vizau chiar și 30 de vize de flotant pe zi. Așa se face că alături de cei doi politicieni, pe lista inculpaților se mai află și doi angajați ai Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor Craiova, scris wowbiz.ro.

Dramă fără sfârșit pentru Marcela Fota! Cornel Păpăroiu i-a cununat civil pe Marcela Fota, sora Marianei Ionescu Capitanescu, și pe fratele lui, Minel Păpăroiu, cel care în urmă cu câteva zile a murit fulgerător, din cauza unui infract. Acum riscă închispare, următorul termen al procesului în care este judecat cumnatul Marcelei Fota fiind pe 12 ianuarie.

Ultimele clipe din viața soțului artistei Marcela Fota

Soțul cântăreței Marcela Fota a murit subit, în urma unui infarct, în timp ce se afla la un birou pentru a plăti o taxă. Moartea acestuia a survenit brusc, iar medicii au încercat să îl resusciteze mai bine de o oră. Însă, toate eforturile acestora au fost în zadar. Inima bărbatului a cedat, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Dramă fără sfârșit pentru Marcela Fota! Marcela Fota i-a fost alături în momentul în care s-a prăbușit. Mariana Ionescu Căpitănescu, sora Marcelei Fota a fost cea care a povestit cum au fost ultimele clipe din viața cumnatului ei. Moartea acestuia a lăsat un gol imens în sufletul familiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: