Redactia.ro
Home » TV » Ultimele clipe din viața soțului artistei Marcela Fota! A murit în fața ei

Ultimele clipe din viața soțului artistei Marcela Fota! A murit în fața ei

Cântăreața de muzică populară Marcela Fota a trecut prin clipe cumplite, chiar de sărbători. Soțul artistei a murit în mod subit, în urma unui infarct. 

Ultimele clipe din viața soțului artistei Marcela Fota

Soțul cântăreței Marcela Fota a murit subit, în urma unui infarct, în rimp ce se afla la un birou pentru a plăti o taxă. Moartea acestuia a survenit brusc, iar medicii au încercat să îl resusciteze mai bine de o oră. Însă, toate eforturile acestora au fost în zadar. Inima bărbatului a cedat, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de poliție al Secției 4 care a constatat cele întâmplate și a întocmit un dosar penal sub aspectul desăvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Marcela Fota i-a fost alături în momentul în care s-a prăbușit. Mariana Ionescu Căpitănescu, sora Marcelei Fota a fost cea care a povestit cum au fost ultimele clipe din viața cumnatului ei. Moartea acestuia alăsta un gol imens în sufletul familiei.

„Ştiam că era într-o stare normală, nu era suferind, avea o uşoară problemă la inimă, o ţinea sub observaţie, dar nu era cardiac luat în evidenţa unui specialist ca fiind un pacient problemă. În familia lui, tatăl lui a avut probleme cu inima şi s-a stins din viaţă tot din cauza unui infarct miocardic la vârsta de 42 de ani.

Noi eram acolo, am fost…Marcela s-a dus cu el şi era în clădire, dar nu era cu el în momentul în care…el, pur şi simplu, a căzut din picioare având loc acest infarct, a căzut din picioare şi am sunat ambulanţă pentru că eu trebuia să mă întâlnesc cu ea, am sunat la ambulanţă în timp ce mă duceam spre ea. M-a sunat foarte speriată să-mi spună că i s-a făcut rău şi până am ajuns acolo, ajunsese ambulanţa şi l-au resuscitat aproximativ o oră şi jumătate, poate chiar mai mult.”, a mărturisit artista Maria Ionescu Căpitănescu pentru Antena Stars.

Soțul cântăreței a murit la vârsta de 47 de ani. Marcela Fota și soțul ei au fost împreună timp de 13 ani și au împreună un băiețel.

 

Drama Macelei Fota

Marcela Fota a avut de suportat, în urmă cu câțiva ani, și moartea fartelui săi. Acesta s-a stins din viață în urmă cu câțiva ani, iar pierderea lui a lăsat un gol imens în viața familiei sale.

Bărbatul ar fi decis, la acel moment, să își pună capăt zilelor fără să lase un bilet de adio. Tragedio a aprovocat o rană adâncă în sufletul artistei.

”În timp ce eram în America am pierdut un frate și atunci mi-am dat seama că pentru absolut nimic în lume nu trebuie să stai departe de familie și de ai tăi. A fost crunt. Mariana (n.r. Mariana Ionescu Căpitănescu) mi-a spus și n-am conștientizat inițial. Au urmat trei zile de coșmar. În prima zi am căutat bilet să vin în țară. Nu am găsit. Nu puteam ajunge să-l prind până să-l înmormânteze. Aveam prieteni care erau acolo. M-au păzit. Trei zile au fost de nesomn, nu mai puteam plânge. Urlam. A fost dureros. Acum, mamă fiind îmi dau seama ce șoc au putut lua”, a dezvăluit Marcela Fota.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: