Redactia.ro
Home » Monden » Averea Andreei Bălan. Ce bunuri are cântăreața, care poate să spună că își permite aproape orice

Averea Andreei Bălan. Ce bunuri are cântăreața, care poate să spună că își permite aproape orice

Averea Andreei Bălan. Ce bunuri are cântăreața, care poate să spună că își permite aproape orice

Iată ce avere are Andreea Bălan. Ce bunuri deține cântăreața, care poate să spună că își permite aproape orice. Succesul ei a început încă de pe vremea când aceasta era doar o adolescentă.

Averea Andreei Bălan. Ce bunuri are cântăreața, care poate să spună că își permite aproape orice

Andreea Bălan se poate numi o femeie împlinită datorită carierei pe care o are. Deși a trecut prin unele hopuri din punct de vedere personal, pentru că ea și George Burcea au divorțat la scurt timp după ce s-au căsătorit, cei doi au împreună două fetițe pe care le iubesc foarte mult.

Divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan a ținut pentru mult timp ocupată prima pagină a tabloidelor din țara noastră. Cei doi soți s-au despărțit când nimeni nu se aștepta, iar în urmă au rămas numeroase scandaluri.

„În industria noastră e greu. Eu sunt o femeie care a rezistat într-o industrie a bărbaților. Eu nu am manager, ma manageriez singură, sunt propriul meu manager. Dar, evident, am avut diferite colaborări pe partea aceasta. Este o industrie a bărbaților condusă de bărbați și ca să reziști peste două decenii e o performanță”, declara Andreea Bălan la un moment dat pentru spynews.ro.

După separarea legală și partaj, cântăreața a rămas cu o locuință care s-ar situa la un preț proximativ de jumătate de milion de euro, un apartament care ar costa 100.000 de euro și o altă casă în valoare de 90.000 de euro, potrivit cancan.ro. Are și câteva mașini, însă. Andreea Bălan deține trei autoturisme de lux. Câștiguri vin și din prestațiile artistice de la evenimente și concerte.

Ea e una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul românesc, cu un număr uriaș de urmăritori pe rețelele de socializare. Își ține mereu fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, postând fotografii și filmulețe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: