Redactia.ro
Home » Știri » Averea fabuloasă a prințesei Charlotte! Cum arată o zi din viața unuia dintre cei mai bogați copii din lume

Averea fabuloasă a prințesei Charlotte! Cum arată o zi din viața unuia dintre cei mai bogați copii din lume

GALERIE FOTO (2) printesa charlotte

La doar șapte ani, prințesa Charlotte, fiica ducilor de Cornwall, are o avere la care mulți dintre noi nu pot decât să viseze. Iată cum arată viața unuia dintre cei mai bogați copii ai lumii și care sunt beneficiile de care se bucură micuța Charlotte.

Ce avere are prințesa Charlotte

Ducii de Cornwall sunt foarte apreciați de către britanici, iar Kate Middleton este considerată o emblemă a stilului plin de rafinament. Și cei trei copii ai lui William și Kate se află mereu în atenția presei din Marea Britanie. Ei nu au parte de o copilărie ca a oricărui alt copil și sunt obligați să învețe și să respecte protocolul regal de la vârste foarte fragede.

charlotte
Prințesa Charlotte are șapte ani și deja cunoaște regulile protocolului regal

Conform Reader’s Digest, averea prințesei Charlotte este estimată la cinci miliarde de dolari. În plus, fata ducilor de Cornwall are acces la o colecție impresionantă de bijuterii care au aparținut stăbunicii sale, regretata regină Elisabeta a II-a.

Deși are doar șapte ani, Charlotte calcă pe urmele mamei sale. Conform publicațiilor din Marea Britanie și a statisticilor realizate de către acestea, vânzările de îmbrăcăminte pentru copii indică faptul că Charlotte a devenit un simbol de stil.

La vârsta la care alți copii aleargă nestingheriți în parc și se joacă în nisip, Charlotte știe deja mare parte a protocolului regal. De altfel, la înmormântarea străbunicii sale a fost surprinsă în timp ce îi șoptea fratelui mai mare ce are de făcut în respectiva situație solemnă. Concret, i-a explicat că trebuie să salute cortegiul funerar al străbunicii, nu să rămână privind în gol.

Prințesa Charlotte urmează cursurile unei școli private

Așa cum era de așteptat, Charlotte frecventează o școală privată care are o taxă de școlarizare anuală pe care nu oricine ar putea să și-o permită. Desigur, banii nu sunt o problemă pentru Kate Middleton și William. Costul de școlarizare se ridică la suma de 22.000 de dolari pe an! Să ne amintim că ducii au trei copii, așadar putem doar să ne imaginăm sumele astronomice pe care le cheltuie pentru educația micuților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: