Redactia.ro
Home » Știri » Averea impresionantă a lui Smiley. E unul dintre cei mai bogați cântăreți din România și are mai multe surse de venit

Averea impresionantă a lui Smiley. E unul dintre cei mai bogați cântăreți din România și are mai multe surse de venit

Averea impresionantă a lui Smiley. E unul dintre cei mai bogați cântăreți din România și are mai multe surse de venit

Ce avere are Smiley. Este, fără îndoială, unul dintre cei mai bogați cântăreți din România și are mai multe surse de venit, evident. Iubitul Ginei Pistol și tatăl unei fetițe, Smiley pare a fi împlinit din toate punctele de vedere. Cel puțin, cu banii nu are probleme.

Averea impresionantă a lui Smiley. E unul dintre cei mai bogați cântăreți din România și are mai multe surse de venit

De la Românii au talent, Smiley încasează circa 100.000 euro pe sezon, din ultimele contracte publicitare de imagine i-au căzut în buzunare circa 50.000 euro, iar din YouTube, în jur de 10.000 euro lunar, potrivit money.ro. În prezent, el este în juriul Vocea României, de unde se spunea, prin 2019, că ar încasa suma de 60.000 de euro pentru un singur sezon, conform Playtech. Nu se știe acum, în 2022, câți bani ia exact de la Vocea României.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Hahaha Production, casa de discuri unde deține 70% din profituri, îi aduce, de asemenea, mulți bani. În 2021, profitul lui Smiley de la casa de discuri a fost de 736.000 de lei din suma totală, adică 9,13 milioane de lei, adică aproape două milioane de euro.

Și nu se încheie aici lungul șir al profiturilor lui Smiley. Pe lângă concerte și colaborări cu alți cântăreți, face bani și din imobiliare, și din industria fashion. În 2021, o companie cu care este asociat a avut o cifră de afaceri în valoare de 295.000 lei. Din această sumă, 30% au reprezentat acțiunile deținute de Smiley, a scris wowbiz.ro. Totodată, Smiley încasează bani din drepturile de autor și aici vorbim de sume de zeci de mii de euro, se pare.

Ce îi reproșează Gina Pistol lui Smiley. De la ce încep cele mai multe discuții în casă

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Chiar par să fie fericiți împreună, iar fetița lor, Josephine, îi împlinește încă din prima clipă de când a venit pe lume. Atât Smiley, cât și Gina Pistol au recunoscut că viața lor s-a schimbat radical de când au devenit părinți pentru prima oară.

Nu sunt căsătoriți și le este foarte bine așa, fără acte. Trăiesc în aceeași casă, evident, așa că în interiorul căminului lor mai apar uneori și tensiuni. La un post de radio, Smiley a oferit în direct câteva detalii despre ce înseamnă viața de cuplu. Nu este totul numai lapte și miere între ei, așa cum poate că unii au tendința să creadă. Cântărețul a recunoscut că mai primește unele reproșuri.

„Tot (n.r. îi reproșează Gina Pistol). Că îmi las lucrurile nesupravegheate prin casă”, a spus Smiley

„Eu am avut o altfel de viață până anul trecut. Mai tumultuoasă. Aveam cu totul altă viață și știi cum e, când te așezi la casa ta, să faci familie, copii, se schimbă viața complet”, a mai mărturisit Smiley.

Averea impresionantă a lui Smiley. E unul dintre cei mai bogați cântăreți din România și are mai multe surse de venit
Foto: Instagram / Smiley (colaj Redacția)
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: