Redactia.ro
Home » Monden » Averea lui Petrică Mâțu Stoian a fost împărțită la opt luni după ce s-a stins din viață. Cu ce au rămas surorilor artistului după scandalul mostru cu Doru Gușman

Averea lui Petrică Mâțu Stoian a fost împărțită la opt luni după ce s-a stins din viață. Cu ce au rămas surorilor artistului după scandalul mostru cu Doru Gușman

GALERIE FOTO (2)

După moartea lui Petrică Mâțu Stoian, a urmat un scandal monstru în ceea ce privește averea răposatului cântăreț între familia lui Petrică Mâțu Stoian și Doru Gușman. Iată ce s-a decis după 8 luni de la sfîrșitul tragic al acestuia!

Cum s-a împărțit averea lui Petrică Mâțu Stoian

Familia lui Petrică Mâțu Stoian a intrat într-un scandal de proporții mari cu Doru Gușman, cel care locuia alături de artist și care îi era și impresar, dar și partener în afaceri.

Acum după 8 luni de zile, se pare că aceștia au ajuns la un punct comun în ceea ce privește averea. Petrică Mâțu Stoian a lăsat în urma sa o avere considerabilă, două firme unde îl avea ca asociat pe impresarul său, Doru Gușman, drepturile sale de autor pentru piesele care i-au adus celebritate, dar și o vilă în Craiova.

„Una dintre firme a fost închisă după moartea sa, iar 50% dintre acțiuni au fost luate de membrii din familia lui Petrică Mâțu Stoian, iar restul de 50% a revenit impresarului Doru Gușman.

Cea de-a doua firmă a lui Petrică Mâțu Stoian a revenit în totalitate lui Doru Gușman, după ce moștenitorii regretatului artist au acceptat cesiunea”, relatează „spynews.ro”.

„În urma cesiunii, societatea devine societate cu asociat unic, în persoana domnului Gușman Constantin. Se numește domnul Gușman Constantin pentru un mandat de administrator pe o perioada de 99 de ani, pentru reprezentarea societății, mandatul va fi exercitat cu putere deplină de reprezentare.

Gușman Constantin deține 200 de părți sociale, în valoare de 1 leu fiecare, în total 200 de lei, reprezentând 100% capitalul social și cota-parte de participare la beneficii și pierderi”, conform aceleași surse.

Cine va rămâne cu vila în care locuia Petrică Mâțu Stoian

Vila în care a locuit Petrică Mâțu Stoian până să-și dea ultima suflare rămâne încă în discuții. Imobilul va fi subiect de discuție în sala de Judecată, unde se va decice cui îi va reveni, surorilor lui  Petrică Mâțu Stoian sau lui Doru Gușman:

„Noi am luat, până acum, ceea ce ni se cuvenea. Vila? Vom vedea ce se va întâmpla la proces. Acolo se vor rezolva toate!”, a spus sora lui Petrică Mîțu Stoian, Maria Tărchilă, potrivit aceleași surse citată mai sus.

Cum arată casa din Craiova

Vila din Craiova are două nivele și adăpostește mai bine de opt camere, potrivit „Fanatik”:

„El colecționa icoane prețioase, avea multe asemenea lucruri, mai ales că era și foarte credincios. La un moment dat, auzisem că avea și tablouri scumpe, o replică făcute după un Rembrandt, zicea el că de un elev de-al pictorului, dar nu l-am văzut. E adevărat, rareori invita pe cineva pe la el dintre vecinii de pe stradă, ne vedeam aici, în fața casei și mai stăteam de vorbă. Dar știu că era mare colecționar de artă, mai ales bisericească”, a dezvăluit unul din vecinii răposatului artist, pentru sursa citată mai sus. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: