Redactia.ro
Home » Știri » Avertisment pentru toți clienții! Un espressor cumpărat din Lidl curentează

Avertisment pentru toți clienții! Un espressor cumpărat din Lidl curentează

Avertisment pentru toți clienții! Un espressor cumpărat din Lidl curentează

Avertisment pentru toți clienții! Magazinul german LIDL avertizează clinții săi, în legătură cu un aparat de cafea. Reprezentanții magazinului susțin că un espressor din magazin electrocutează.

Avertisment pentru toți clienții! Un espressor cumpărat din Lidl curentează

Lidl avertizează că un expressor cumpărat din magazin poate să curenteze. Reprezentanții magazinului german anunță clienții săi că un aparat de cafea din magazin curentează.

Societatea Kompernaß Handelsgesellschaft GmbH recheamă preventiv produsul „Espresor SEMS 1100 A1“ marca „Silvercrest“ cu nr. internațional de articol (IAN) 313486, din motive ce țin de siguranța consumatorului. Din cauza unei erori de producție, la utilizarea aparatelor cu numărul de articol menționat mai sus poate exista un pericol de electrocutare”, a transmis LIDL România într-un comunicat dat publicității recent. Aceștia le cer clienților care au folosit acets produs să nu-l mai folosească, transmit cei de la Lidl.

Potrivit acestora, clienții care au cumpărat acest produs îl pot returna la filialele Lidl.

„Articolul respectiv s-a vândut la Lidl România în perioada 17.06.2019 – 28.07.2019. Articolul se poate returna în toate filialele Lidl. Contravaloarea acestuia se rambursează bineînțeles și fără prezentarea bonului fiscal. Alte articole ale mărcii „Silvercrest“, în special alte articole ale societății Kompernaß Handelsgesellschaft GmbH nu fac obiectul rechemării”.

Magazinul Lidl, probleme cu un produs contaminat cu Salmonella

Pe 5 iulie 2019, Lidl a anunțat retragerea de la vânzare a unui produs din gama „Cămara Noastră”, deoarece s-a aflat că acesta era contaminat cu bacteria Salmonella. Această boală poate provoca boli grave la stomac.

De asemenea, în februarie 2019, același magazin și-a anunțat clienții care au cumpărat fulgi de nucă de cocos, după ce s-a depistat că produsul conține conservantul dioxid de sulf nedeclarat pe etichetă.

Această rechemare vizează exclusiv produsul „Cămara Noastră Ciolan Presat, 100g“ cu termenele de valabilitate: 22.07.2019, 23.07.2019, 27.07.2019, 28.07.2019. n urma unei analize efectuate de producător, a fost detectată Salmonella spp (/25g). Salmonella poate provoca afectiuni grave stomacale sau intestinale. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, au transmis reprezentanții LIDL.

Citeste si:Scene de GROAZĂ în centrul Bucureştiului: un om a murit, altul rănit, într-o reglare de conturi

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: