Redactia.ro
Home » Știri » Avertismentul lui Putin pentru Occident: Dacă alt stat intervine în Ucraina, răspunsul va fi fulgerător. Rusia are toate instrumentele pentru asta

Avertismentul lui Putin pentru Occident: Dacă alt stat intervine în Ucraina, răspunsul va fi fulgerător. Rusia are toate instrumentele pentru asta

avertismentul lui putin

Vladimir Putin, președintele Federației Ruse, amenință cu „lovituri fulgerătoare” și avertizează țările occidentale să nu intervină în războiul din Ucraina. Acesta a susținut că va folosi toate instrumentele pentru a-i pedepsi pe cei care încearcă să intervină în Ucraina.

Liderul de la Kremlin spune că oricine va interveni din exterior în Ucraina va avea de suferit. Mai mult, Putin a adăugat că toate deciziile cu privire la acest aspect au fost deja luate.

Avertismentul lui Vladimir Putin pentru Occident

Liderul de la Moscova a mărturisit, într-un discurs susținut la St. Peterburg, că se așteaptă la orice evoluție a evenimentelor, însă răspunsul Rusiei va fi imediat.

„Dacă cineva dorește să intervină din exterior în situația din Ucraina și creează o amenințare strategică inacceptabilă pentru Rusia, răspunsul va fi fulgerător, deciziile în acest sens au fost luate”, a spus Putin la o întâlnire cu membrii Consiliul Legislatorilor.

„Răspunsul Rusiei va fi imediat și va duce la consecințe pe care nu le-ai experimentat niciodată în istoria ta. Suntem pregătiți pentru orice evoluție a evenimentelor”, a adăugat președintele rus. El a spus că Rusia are toate instrumentele pentru asta. „Le vom folosi dacă este necesar”, a conchis Vladimir Putin.

Un cartier central din Kiev, zguduit de două explozii

În urma unor lovituri lansate, joi seară, de forțele ruse, două explozii au zguduit un cartier central din Kiev. De asemenea, autorităţile adună informaţii despre eventuale victime, a precizat primarul Vitali Kliciko într-o postare online.

Pe de altă parte, însă, loviturile au survenit în timp ce secretarul general al ONU, Antonio Guterres, se afla în vizită la Kiev. Corespondenţii AFP au văzut un etaj al unui imobil în flăcări, geamuri sparte, o prezenţă puternică a poliţiei şi echipelor de urgenţă.

Ce spune secretarul adjunct al NATO

Vladimir Putin va declara o victorie pe 9 mai, însă va fi vorba de o victorie falsă, susține Mircea Geoană, secretarul adjunct al NATO.

„Suntem într-o fază decisivă a acestei părți a războiului din Ucraina. Constatăm, pe de o parte, o schimbare a modului în care conducerea militară a operațiunii din partea Rusiei se comportă față de prima etapă a asaltului împotriva Kievului. Observăm atacuri de artilerie mai susținute, o pregătire mai aproape de doctrina militară a Federației Ruse”, spunea Mircea Geoană, marți seară, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

„Războiul va continua, e un război probabil de durată. Continuăm să susținem Ucraina”, a subliniat secretarul adjunct al NATO.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: