Redactia.ro
Home » Stil de viață » Avertismentul unei însoțitoare de zbor. Ce băuturi să eviți în avion și de ce

Avertismentul unei însoțitoare de zbor. Ce băuturi să eviți în avion și de ce

Taxe ascunse bilete de avion

O însoțitoare de zbor a atras atenția asupra unor băuturi servite în avion care ar trebui evitate din motive de igienă. Cafeaua și ceaiul, preparate cu apă din rezervoarele aeronavelor, nu sunt sigure pentru consum. Potrivit acesteia, aceste rezervoare nu sunt curățate frecvent, ceea ce poate duce la contaminarea apei. În schimb, pasagerii ar trebui să opteze pentru băuturi sigilate, cum ar fi apa îmbuteliată, pentru a minimiza riscurile pentru sănătate.

Băuturile nesigilate în avion: un risc ascuns

Însoțitoarea de zbor Kat Kamalani, cunoscută pentru sfaturile sale de pe rețelele sociale, a explicat că pasagerii ar trebui să evite să consume orice băutură preparată cu apă din rezervoarele aeronavelor. Deși ibricurile și aparatele folosite la prepararea cafelei și ceaiului sunt curățate, rezervoarele din care este extrasă apa nu sunt întreținute regulat. Astfel, bacteriile și alți contaminanți pot ajunge în băuturile servite la bord.

Potrivit expertului, apa îmbuteliată sau băuturile servite în recipiente sigilate sunt cea mai sigură opțiune pentru pasageri. Procesul de fierbere a apei nu elimină întotdeauna toate bacteriile, mai ales în cazul în care apa este deja contaminată. Prin urmare, pasagerii sunt sfătuiți să evite cafeaua și ceaiul preparate în avion și să opteze pentru alternative mai sigure.

Reacții din partea pasagerilor și expertiza însoțitorilor de zbor

”Nu consumați niciodată un lichid care nu este într-o cutie sau o sticlă. Rezervoarele de apă nu sunt niciodată curățate și sunt dezgustătoare. Încearcă să discuți cu o însoțitoare de bord și vei descoperi că bem rar cafeaua sau ceaiul care provine din același rezervor de apă.”, susține Kat Kamalani pe TikTok.

După avertismentul lansat de însoțitoarea de zbor, reacțiile din partea pasagerilor au fost împărțite. Unii consideră că fierberea apei ar putea elimina bacteriile, însă experții în domeniu subliniază că nu toate riscurile pot fi eliminate complet prin acest proces. De asemenea, personalul de bord confirmă că, deși evită consumul acestor băuturi în timpul zborurilor, mulți pasageri continuă să le solicite.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: