Redactia.ro
Home » Știri » Avertizare COD GALBEN de ceața. Patru județe vor fi afectate

Avertizare COD GALBEN de ceața. Patru județe vor fi afectate

Avertizare de COD GALBEN de ceața. Patru județe vor fi afectate

 Avertizare de COD GALBEN de ceața. ANM a emis un cod galben de ceață pentru patru județe din România. Potrivit administrației, vizibilitatea pe drumuri și șosele va scădea sub 50 de metri. Mai multe localități transilvănene vor fi afectate.

 Avertizare  COD GALBEN de ceața. Patru județe vor fi afectate

Administrația Națională de Meteorologie a emis pentru această dimineață o avertizare de cod galben de ceață în patru județe din România. Potrivit meteorologilor, vizibilitatea pe șosele va scădea sub 50 de metri. Județele afectate sunt Covasna, Harghita, Brașov și Alba. Centrul Infotrafic al Poliției îi avertizează pe șoferi să conducă cu grijă pentru a evita tamponările pe drumurile publice. Însă codul galben, nu va dura mult, deoarece vremea se va încălzi treptat.

Astăzi, în sudul și sud-estul țării, vremea se va încălzi, și vor apărea temperaturi de până la 30 de grade. Pe lângă codul galben de ceață, meteorologii anunță că în localitățile Câmpia Bărăganului și Lunca Dunării, vremea va fi cea mai caldă.

Însă, miercuri, vremea se va răci treptat, noaptea se va instala o masă de aer polar, iar temperaturile vor fi negative, sub zero grade, în special în județele de deal și de munte.

Vremea se va răci joi

Dacă vremea se va răci considerabil miercuri, în ziua de joi temperaturile vor scădea cu 10 grade Celsius față de miercuri. În Ardeal va fi cel mai frig, unde aerul polar va pătrunde prima oară. De asemenea, tot în zonele mai înalte sunt așteptate precipitații mixte, chiar și ninsori. În Brașov vor fi 24 de grade, în București 30 de grade, Sibiu, 25 de grade, Timișoara, 26 de grade, Constanța, 27 de grade și în Suceava vor fi 24 de grade Celsius.

Citeste si:Italianul acuzat că a operat ilegal, anunță că își deschide o clinică medicală

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: