Redactia.ro
Home » Știri » Avertizare de la ANM: va fi prăpăd tot weekend-ul! Unde se vor atinge temperaturi şi de -15°C. Vine îngheţul!

Avertizare de la ANM: va fi prăpăd tot weekend-ul! Unde se vor atinge temperaturi şi de -15°C. Vine îngheţul!

Un nou ciclon aduce ninsori, ploi și vânt puternic în toată țara! Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Meteorologii de la ANM au avertizat că iarna îşi va face de cap, în România, pe toată durata acestui weekend. Temperaturile încep să scadă simțitor în toată țara.

Vor fi zone în care va și ninge, iar în altele va ploua, deci apare poleiul.

Vremea va deveni şi mai rece

Presiunea atmosferică va crește în a doua parte a week-end-ului și la începutul săptămânii viitoare, iar vremea va deveni rece. Datorită zăpezii depuse anterior, nopțile și diminețile vor fi geroase în mai multe zone din țară.

Temperaturile minime vor scădea până la -15°C și chiar mai puțin în zonele depresionare.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a anunțat, sâmbătă dimineaţă, că traficul aerian este normal, în condiţii de iarnă, pe aeroporturile Capitalei. Nu există curse anulate din cauza vremii, dar pot apărea întârzieri, din necesitatea degivrării aeronavelor.

Prognoză specială pentru Bucureşti

Stratul de zădapă va ajunge la 17 centimetri în București, potrivit prognozei speciale emise de Administrația Națională de Meteorologie.

Sâmbătă va continua să ningă în Capitală, iar până după-amiază stratul de zăpadă va ajunge la 17 centimetri, se arată în prognoza specială pentru București, emisă de Administrația Națională de Meteorologie.

Conform meteorologilor, sâmbătă dimineața, la ora 8.00 stratul de zăpadă era cuprins între 10 și 15 cm, în București. Va continua să ningă slab, astfel că până la ora 17.00 grosimea stratului de zăpadă va fi de 15…17 centimetri.

Vântul va sufla moderat, cu viteze de până la 35…40 km/h.

După acest episod rece, săptămâna viitoare se așteaptă o nouă încăzlire a vremii, dar la cum arată hărțile meteorologilor acum, acesta nu va fi de lungă durată.

Perioadele cu temperaturi scăzute și ger vor continua să apară, iar schimbările bruște vreme vor crea mari problema organismului uman și în continuare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: