Redactia.ro
Home » Știri » Avocata unuia dintre dealerii lui Vlad a rupt tăcerea. Ce s-a întâmplat cu martorii din dosar după perchezițiile de amploare

Avocata unuia dintre dealerii lui Vlad a rupt tăcerea. Ce s-a întâmplat cu martorii din dosar după perchezițiile de amploare

vlad pascu

Zile de foc în dosarul lui Vlad Pascu. Procurorii DIICOT au demarat în cursul zilei de joi operațiunea Hidra, intervenție în cadrul căreia o parte dintre locuințele familiei Pascu, precum și casele celor aflați din anturajul lui Vlad, au fost percheziționate. În urma căutărilor, au fost identificate mai multe arme, precum și substanțe interzise. Mama lui Vlad a fost reținută și așteaptă să afle dacă va petrece sau nu următoarele 30 de zile în spatele gratiilor. Iată cele mai noi declarații făcute de avocata unuia dintre prietenii lui Vlad, care a fost la rândul său reținut de către procurorii DIICOT.

Avocata unuia dintre dealerii lui Vlad a rupt tăcerea. Ce s-a întâmplat cu martorii din dosar după perchezițiile de amploare

Avocata unuia dintre dealer-ii de la care Vlad Pascu își procura substanțele interzise a rupt tăcerea și a făcut primele declarații după ce clientul său a fost audiat de către procurorii de la DIICOT.

Avocata a subliniat că toți martorii au fost reținuți în urma audierilor, în încercarea de a trage un semnal de alarmă și a oferi o lecție în privința consumului de droguri și a repercusiunilor dure pe care le are asupra celor decid să trăiască în afara legii.

„S-au dat ordonanţe de reţinere pentru toţi. La urma urmei, trebuie să existe o frână în fenomenul ăsta care a depăşit orice limită, al consumului de droguri”, a declarat Carmen Stan, avocata unuia dintre dealer-ii lui Vlad Pascu.

Tudor Maru, dealerul principal al lui Vlad a primit ordin de restricție din partea propriului tată

Tudor Maru este dealer-ul principal al lui Vlad, conform informațiilor apărute în presă. Tânărul are un trecut controversat și s-a aflat de mai multe ori în atenția oamenilor legii.

Tudor și-a speriat  propriul părinte, care anul trecut s-a văzut nevoit să obțină un ordin de protecție împotriva propriului fiu despre care declara că manifesta un comportament haotic și foarte agresiv. În locuința lui Tudor Maru, procurorii de la DIICOT au găsit arme albe, precum și mai multe substanțe interzise.

Sursă foto Inquam Photos

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: