Redactia.ro
Home » Știri » Axinte are probleme cu legea! Actorul a fost condamnat la închisoare cu suspendare

Axinte are probleme cu legea! Actorul a fost condamnat la închisoare cu suspendare

Florin Petrescu, alias Axinte

Axinte a primit o sentință care îi va afecta viața: 2 ani de închisoare cu suspendare într-un dosar deschis în urmă cu 8 ani, acuzat fiind de trafic de influență. Actorul și-a recunoscut faptele în fața judecătorilor, iar acum trebuie să îndeplinească mai multe condiții impuse de judecători.

2 ani de închisoare pentru Axinte

Axinte se confruntă cu probleme. A fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare, după ce a fost cercetat într-un dosar acuzat de trafic de influență. În urma sentinței, actorul trebuie să îndeplinească mai multe sarcini pentru a-și ispăși pedeapsa.

Cum își va executa pedeapsa Axinte

Florin Secureanu, managerul spitalului Malaxa, l-a denunţat pe Florin Petrescu, alis Axinte, într-un dosar de trafic de influenţă. Medicul îl acuză pe Axinte că ar fi cerut suma de 5.000 de euro pentru un contract de publicitate cu fostul post de televiziune, OTV.

Acum, după 8 ani de audieri și cercetări, Axinte, și-a primit pedeapsa, după ce și-a recunoscut faptele în fața judecătorilor.  Ba mai mult, actorul este nevoit să respecte și alți termeni precum munca în folosul comunității timp de 60 de zile, să anunțe schimbarea serviciului sau al deplasărilor care depășesc 5 zile. În caz contrar, Florin Petrescu va fi obligat să-și execute pedeapsa.

Axinte regretă ce a făcut

De asemenea, actorul a mărturisit că regretă ce a făcut în acea perioadă, însă acest lucru nu l-a scutit de sentința de 2 ani de închisoare. Cu toate acestea, Axinte a mărturisit că este fericit că totul a luat sfârșit și poate trece peste acest moment de cotitură din viața sa.

Actorul este îngropat în probleme

Axinte este îngropat până peste cap în datorii de sute de mii de euro. Mai mulți artiști din România vor să-l dea în judecată pe actor deoarece nu și-a achitat datoriile față de ei. Mai exact, este vorba despre datorii în valoare de aproape 500.000 de euro.

După marele succes pe care l-a avut cu Vacanța Mare, Florin Petrescu a decis să se reprofileze, așa că a renunțat la actorie și a devenit impresar. Acesta a organizat sute de spectacole și concerte, la care au participat numeroși artiști cunoscuți.

Cum a ajuns Axinte de la Vacanța Mare să aibă datorii imense

Până în anul 2015, Florin Petrescu câștiga bani frumoși din evenimentele sale, însă vedetele au început să-l acuze că este neserios și că-i păcălește la bani. Surorile de la Bambi au fost primele care au declarat oficial că Axinte nu le-a dat banii pentru concerte. Trupa ar fi trebuit să primească suma de 20.000 de euro.

De asemenea, impresarul Florin Nedelcu s-a plâns la rândul său că nu a primit suma de 30.000 de euro pentru concertele lui Mateo, Andreea Bălan și Ana Lesko. Următorul păgubit a fost Marius Gavrilă care trebuia să primească din partea lui Axinte 70.000 de euro.

Florin Petrescu a rămas fără mașină din cauza datoriilor

Pentru a încerca să scape de unele datorii, Axinte a luat decizia de a-i da mașina sa, un Q7, lui Lucian Mitrea, în schimbul sumei de 50.000 de euro. Nu același noroc l-a avut însă Tudor Ionescu, de la Fly Project, care are și acum de luat de la Florin Petrescu suma de 11.000 de euro.

În aceste condiții, artiștii s-au gândit să îl dea în judecată pe fostul actor. “Dacă adunăm banii pe care are si îi dea fiecăruia dintre noi, cred că sărim de jumătate de milion de euro. Am zis să fim și noi oameni, să avem răbdare, dar nu se poate așa. El zice că nu are bani, că a dat faliment, că nu mai are spectacole, dar își ține nevasta în puf. Bani să își facă liposucție a avut, dar să ne dea datoria măcar în tranșe, puțin câte puțin, nu are. Ne vom căuta dreptatea în instanță, așa cum a făcut Roxana Marcu. Ea l-a executat silit pe Florin. Pentru numai 2000 de euro. Dar noi, că avem de luat miliarde”, a declarat unul dintre cei țepuiți de impresar, potrivit unei surse media.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: