Redactia.ro
Home » Monden » Axinte regretă colaborarea cu Vulpița: ”M-au înjurat ăștia”

Axinte regretă colaborarea cu Vulpița: ”M-au înjurat ăștia”

Axinte regretă colaborarea cu Vulpița la un an după ce au scos o piesă împreună. Artistul spune că s-a ales cu multe critici de pe urma gestului său, care a clasat-o pe Vulpița pe primul loc în trending, pe youtube, la momentul lansării.

Axinte regretă colaborarea cu Vulpița: ”M-au înjurat ăștia”

Axinte spune despre colaborarea Vulpița că a fost ”cea mai proastă”. Oamenii l-au criticat deoarece mulți dintre ei o duceau foarte greu, având în vedere izbucnirea pandemiei, potrivit Spynews.

”Vulpița, cea mai proastă colaborare a mea. M-au înjurat ăștia: noi stăm acasă, nu avem ce mânca”, a spus Axinte la Antena Stars despre colaborarea cu Vulpița.

”Hai la București Vulpița” este melodia scoasă de Axinte cu Vulpița și Viorel. Melodia a adus încasări mari celor trei, dar și locul 1 pe youtube, spre indignarea marilor artiști. Datorită faimei lor, cei doi soți din Blăgești au mai colaborat ulterior cu Maria Constantin, Liliana Moise și Rafaelo.

Axinte spunea anul trecut că a trebuit să se depună foarte mult efort pentru a-i lucra vocea Vulpiței. ”La vocea ei s-a lucrat cam cinci-șase ore. Ea, ca solistă… e foarte bună dansatoare. E prima piesă, nimeni nu s-a născut învățat”, a declarat Axinte.

Reacții negative după lansarea piesei

”Mai avem si noi de ce râde, pe vremea aceasta, în izolare la domiciliu si în fata televizorului. Ce sã faci toatã ziua acasã? Te mai uiti la Vulpita si la Viorel. Stiu, o sã spuneti cã am înnebunit, dar dacã aveti voi altã solutie, în timp ce autoritãtile ne spun sã stãm doar în casã, astept sã-mi spunetI/Toatã lumea se izoleazã din cauza coronavirusului, iar Vulpita scoate piesã/Oameni cu facultãti si talent nu ajung la TV si nu îsi lanseazã piese, dar Vulpita cu 8 clase, da. Rusine/Legenda spune cã aceastã melodie va face în 24 de ore un million de vizualizãri/ NU e Vulpita de vinã, ci noi, cã o urmãrim/De ce promovãm asa ceva? E o mamã de nota 2, o sotie de nota 1 si acum lanseazã piese. Dati-o afarã/Dacã va face bani, ca sã îsi creascã fetita, atunci eu spun cã meritã sã se lanseze. Decât asistati social la Blãgesti, mai bine artisti. Ei au haz, noi avem umor, ce vreti sã facem? Mai râdem de Vulpita si Viorel, cã dacã ne gândim numai cã murim de coronavirus, chiar cã nu mai avem sansã”, au fost o arte dintre comentariile oamenilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: