Redactia.ro
Home » Știri » Aya, fetița născută sub ruinele din Siria, păzită non stop de polițiști! Niște bărbați înarmați au încercat să o fure

Aya, fetița născută sub ruinele din Siria, păzită non stop de polițiști! Niște bărbați înarmați au încercat să o fure

aya

Cutremurele care au lovit Turcia și Siria au provocat peste 41.000 de decese și pagube materiale greu de calculat. Povestea Ayei, fetița care s-a născut sub ruine, este una care a făcut înconjurul mapamondului și pare să devină din ce în ce mai complicată de la o zi la alta. Mai mulți bărbați înarmați au luat cu asalt spitalul în care se află internată copila, iar în prezent este păzită 24 de ore din 24 de teama de a nu fi furată.

Aya este păzită în permanență de polițiști

Mai mulți bărbați înarmați au luat cu asalt spitalul în care se află internată Aya. Mai mult decât atât, directorul instituției a fost agresat de către aceștia. Contactat de către jurnaliști, acesta a dezmințit informația conform căreia fetița ar fi fost victima unei tentative de răpire.

Oficialul, care a vorbit sub protecția anonimatului de teama represaliilor, a spus că directorul spitalului a bănuit că un asistent care îi făcea poze Ayei plănuia să o răpească, așa că l-a dat afară din spital, fără să stea prea mult pe gânduri.  Asistentul s-a întors câteva ore mai târziu, însoțit de oameni înarmați care l-au bătut pe director. La ora actuală Aya este păzită de polițiști și alăptată la câteva ore de nimeni alta decât soția directorului.

Aya era încă atașată de mama sa atunci când a fost descoperită de salvatori

Salvatorii din orașul Jinderis, din nordul Siriei, au descoperit-o pe fetiță la mai bine de 10 ore după cutremur, în timp ce săpau printre ruinele blocului cu cinci etaje în care locuiau părinții ei. În momentul în care au găsit-o, ea era încă atașată de mama sa decedată, prin cordonul ombilical. Din nefericire, întreaga familie a micuței a decedat, singura supraviețuitoare fiind o mătușă a copilei, care urmează să o adopte, conform autorităților.

Turcia și Siria continuă să își numere încă morții. Un bilanț comun din cele două țări după cutremurele masive de 7,8 și 7,6 din data de 6 februarie, cu epicentrul în Turcia,  indică peste 41.000 de morți, iar numărul acestora continuă să crească de la o zi la alta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: