Redactia.ro
Home » Știri » Ayan, copilul de 2 ani găsit după 25 de ore de căutări, a povestit plângând cum a supraviețuit în pădure: „Am văzut lupul!”

Ayan, copilul de 2 ani găsit după 25 de ore de căutări, a povestit plângând cum a supraviețuit în pădure: „Am văzut lupul!”

Ayan, copilul de 2 ani găsit după 25 de ore de căutări, a povestit plângând cum a supraviețuit în pădure: „Am văzut lupul!”

Cu emoție și lacrimi, micul Ayan a relatat cum și-a construit un adăpost din frunze și crenguțe în pădure, unde a petrecut noaptea înfruntând frigul și ploaia. Aventura sa în sălbăticie a ajuns la un punct culminant când, în brațele mamei sale, a mărturisit că a zărit un lup.

Ayan, copilul de 2 ani găsit după 25 de ore de căutări, a povestit plângând cum a supraviețuit în pădure

Ayan, un băiețel de doar 2 ani din localitatea Tudora, a devenit subiectul unei ample operațiuni de căutare după ce a dispărut în timp ce se afla în vizită cu familia la o cunoștință. După 25 de ore de căutări intense, desfășurate de forțe de ordine și voluntari, a fost găsit într-o pădure, la o distanță de 3 kilometri de locul dispariției, în apropiere de un schit.

Trei polițiști, care au fost adevărații săi îngeri păzitori, l-au găsit pe Ayan. Doi dintre ei participaseră la căutări în timpul lor liber. În drumul lor, au trecut pe lângă o biserică, unde s-au rugat pentru găsirea băiețelului. La scurt timp după, au dat vestea că micuțul a fost găsit.

Medicii care l-au examinat pe Ayan după ce a fost găsit au confirmat că starea sa de sănătate este bună, deși a trecut prin momente dificile. În pădure, băiețelul a căutat adăpost sub un copac pentru a se proteja de intemperii. Întâlnirea cu lupul l-a determinat să se ascundă, iar ploaia și frigul l-au făcut să sufere.

Micuțul Ayan a povestit cu detalii emoționante cum a petrecut acele 30 de ore de singurătate și frică, găsind refugiu sub scoarța unui copac și așteptând să fie salvat. Operațiunea de căutare a lui Ayan a mobilizat o comunitate întreagă, inclusiv 200 de oameni, câini de urmă, elicoptere și drone echipate cu camere termice, până când plânsul său a fost auzit de salvatorii săi.

În cele din urmă, Ayan a fost adus înapoi în siguranță, la căldura căminului său, spre marea ușurare și bucurie a familiei sale. Dispariția sa a pus în alertă întreaga comunitate și a evidențiat eforturile extraordinare depuse pentru siguranța și protecția celor mici.

Ayan: „Am văzut lupul!”

Iată ce a povestit micuțul Ayan!

„Ayan: Am văzut lupul!

Reporter: Ai văzut lupul?

Ayan: Da

Reporter: Și era mare? Ce-ai făcut? Te-ai urcat în copac?

Ayan: Da… M-am ascuns!

Reporter: Unde te-ai ascuns?

Ayan: M-am ascuns!

Reporter: Nu ți-a fost frig?

Ayan: Da, a fost frig! Și a venit ploaia!”, a povestit micuțul pentru digi24.ro. 

 

 

Sursa foto: digi24

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: