Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Baba Vanga, două profeții îndeplinite în 2022. Ce ne mai așteaptă: „Un nou virus mortal din Siberia, o invazie…”

Baba Vanga, două profeții îndeplinite în 2022. Ce ne mai așteaptă: „Un nou virus mortal din Siberia, o invazie…”

Baba Vanga a făcut câteva predicții incredibile, inclusiv atacul terorist din New York din 2001 sau moartea Prințesei Diana. Iată că acum, în 2022 s-au adeverit alte două!

Baba Vanga, predicții incredibile pentru 2022

Baba Vanga susținea că a început să aibă viziuni , încă de la vârsta fragedă de 12 ani. Vanga a făcut câteva predicții incredibile și se pare că alte două s-au adeverit, acum, în 2022.

Clarvăzătoarea a dobândit o faimă similară cu cea a prezicătorului Nostradamus pentru previziunile sale infame despre ce se va întâmpla în viitor.

Se pare că unele dintre aceste premoniții se întâmplă chiar acum în întreaga lume, relatează Lad Bible.

Baba Vanga, două profeții îndeplinite în 2022

Pentru 2022, ea a prezis că mai multe țări asiatice și Australia vor fi lovite de „episoade intense de inundații”. Și cu siguranță se pare că a nimerit la fix cu această predicție, deoarece părți din Australia au fost inundate de ploi puternice la începutul acestui an. Aceste inundațiile au provocat evacuări în masă.

Baba Vanga a sugerat, de asemenea, că „orașele vor fi afectate de lipsa apei ca urmare a secetei”. Acest lucru se întâmplă în prezent și în Europa.

News Corp raportează că Portugalia le-a cerut cetățenilor săi să limiteze consumul de apă, iar Italia trece în prezent prin cea mai gravă secetă din anii 1950 încoace.
Până acum a prevăzut corect două din mai multe predicții pentru 2022.

Baba Vanga a mai spus că acest an va aduce, de asemenea, „un nou virus mortal din Siberia, o invazie extraterestră, o invazie de lăcuste și o creștere a utilizării realității virtuale”. 

Vanga s-a născut în 1911 și, în ciuda faptului că s-a stins din viață în 1996, ea încă mai apare pe prima pagină a ziarelor în fiecare an cu diverse profeții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: