Redactia.ro
Home » Monden » Babs deja l-a înlocuit pe Dorian Popa. Cu cine a luat micul dejun, la o zi după ce a anunțat desparțirea

Babs deja l-a înlocuit pe Dorian Popa. Cu cine a luat micul dejun, la o zi după ce a anunțat desparțirea

Babs și Dorian Popa au pus punct unei relații de 11 ani iar anunțul a fost făcut chiar de fosta lui iubită ieri dimineață. Conform imaginilor de pe rețelele sociale Dorian nu părea deloc supărat prin prisma necazurilor din ultima perioadă. Pare că nici iubita sa nu suferă din dragoste iar imaginile publicate chiar de ea pe rețelele sociale i-au făcut pe fani să se întrebe dacă cineva deja i-a luat locul lui Dorian Popa.

Cu cine a luat masa fosta iubita a lui Dorian Popa în această dimineață

Imediat după ce Babs a publicat fotografia cu anunțul despărțirii Dorian Popa s-a filmat cu zâmbetul larg pe buze în timp ce era prezent la inaugurarea unei shaormerii cu care el are o colaborare de imagine. Cei doi ar fi separați de mai bine de o lună, iar imaginile publicate de fosta sa iubită pe rețelele sociale i-au făcut pe fanii acestora să se întrebe dacă cineva deja i-a luat locul lui Dorian Popa.

În poza publicată de Babs se poate observa cum în această dimineață a fost acompaniată de cineva la micul dejun. În imagine apar două farfurii cu un mic dejun delicios, dar poza este tăiată strategic să nu se observe cine este de partea cealaltă a mesei. Să fie un bărbat misterios care i-a luat locul lui Dorian Popa deja? Rămâne de văzut dacă fosta sa iubită l-a înlocuit atât de rapid după o relație de 11 ani sau pur și simplu a luat micul dejun cu o prietenă.

Claudia Iosif (Babs) și Dorian Popa s-au despărțit după 11 ani

Dorian Popa și Babs, pe numele ei Claudia Iosif, și-au început povestea de dragoste acum 11 ani, pe o plajă de pe litoralul românesc. Cu toate acestea, relația lor nu a avut un final fericit. Recent, Babs a fost contactată de presă, dar nu a oferit niciun indiciu cu privire la faptul că cei doi ar fi pus punct relației lor.

Nu a trecut mult timp până când bruneta a făcut totul public pe pagina sa de Instagram. Mesajul său a șocat pe toată lumea. Ea a scris: „Ca să evităm speculațiile în presă, vă anunț că eu și @eusuntdorian nu mai suntem împreună de o lună. Am decis să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!„.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: