Redactia.ro
Home » Știri » Bacalaureat 2020. Ce subiecte au picat la Geografie, Chimie, Fizică, Economie şi Informatică. Vezi PDF şi barem de rezolvare pentru fiecare probă în parte la sesiunea de toamnă

Bacalaureat 2020. Ce subiecte au picat la Geografie, Chimie, Fizică, Economie şi Informatică. Vezi PDF şi barem de rezolvare pentru fiecare probă în parte la sesiunea de toamnă

GALERIE FOTO (20) Bacalaureat 2020.

Emoțiile pentru elevii de clasa a XII-a aproape s-au terminat. Ei susțin, joi, ultima probă din cadrul examenului maturității. Este vorba despre proba la fizică, biologie, geografie, chimie, informatică sau economie. Aceasta este ultimul examen din cadrul sesiunii de toamnă al examenului de bacalaureat.

Ce subiecte au picat la proba la alegere a profilului din cadrul examenului de bacalaureat

Elevii de clasa a XII-a susțin proba la alegere a profilului joi, aceasta fiind ultima din cadrul examenului de bacalaureat. Elevii au avut de ales între mai multe materii, în funcție de profilul pe care l-au studiu pe parcursul celor patru ani de liceu.

Astfel, materiile din care au avut de ales elevii sunt următoarele: pentru profilul real, absolvenții trebuiau să aleagă între Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică.

În schimb, cei care au studiat la un profil uman Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie și, după caz, Sociologie.

La fel ca la celelalte probe, elevii vor avea la dispoziție trei ore, iar examenul va începe la ora 9 și se va termina la ora prânzului. Notele vor fi și de această dată anonime, la fel cum s-a petrecut și în cazul primei sesiuni a examenului de Bacalaureat, cea din iunie 2020.

Când se afișează primele note de la Bac

”La fel ca în prima sesiune, rezultatele elevilor vor fi publicate prin anonimizarea numelui şi a prenumelui, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecţia datelor – RGPD).

Contestaţiile pot fi depuse atât în format fizic, cât şi electronic. În acest caz, candidaţii completează, semnează şi depun/transmit electronic şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii.

Notele inițiale de la sesiunea din toamnă a examenului de Bac, înainte de contestații, vor fi publicate pe 2 septembrie.

subiecte Chimie
subiecte Chimie
subiecte Chimie
subiecte biologie
subiecte biologie
subiecte biologie
Subiecte economie
Subiecte economie
Barem geografie
Barem geografie
Barem informatica
Barem informatica
Barem informatica

Toate subiectele de la ultima probă de Bacalaureat, dar și baremul de corectare, vor fi disponibile aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: