Redactia.ro
Home » Știri » Edu.ro a anunţat baremul pentru proba de Matematică la Bacalaureat, sesiunea de toamnă. Iată cât de simplu se rezolvau exerciţiile

Edu.ro a anunţat baremul pentru proba de Matematică la Bacalaureat, sesiunea de toamnă. Iată cât de simplu se rezolvau exerciţiile

bacalaureat 2020

Examenul de bacalaureat continuă cu proba la matematică. Elevii au avut de rezolvat trei subiecte, aceasta fiind cea mai temută probă dintre toate, după cum arată mărturiile elevilor de clasa a XII-a, dar și datele Ministerului Educației privind rata de promovabilitate pe disciplină.

Baremul de corectare pentru bacul la Matematică 2020

Elevii de clasa a XII-a susțin miercuri cea mai temută probă: cea la matematică. Subiectele vor apărea curând, în jurul orei 10:00, iar site-ul Ministerului Educației va publica și baremul de corectare, pentru ca elevii să verifice cât de bine au făcut subiectele de la această probă obligatorie.

Elevii au avut de rezolvat trei subiecte. Primul dintre ele este și cel mai simplu și valorează 30 de puncte. Al doilea începe deja să fie mai complicat, iar valoarea lui pentru nota finală este tot de 30 de puncte. Ultimul subiect este și cel mai greu, iar cei care știu să îl rezolve au mari șanse să ia o notă foarte bună, dacă nu zece.

Care sunt regulile de la Bacalaureatul din toamnă 2020

Pentru rezolvarea subiectelor, candidații vor folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor și a desenelor, vor utiliza numai creion negru. Pentru probele scrise la Matematică și Geografie, candidații pot apela doar la instrumente de desen. La probele scrise, mijloacele/instrumentele de calcul sunt interzise, iar hârtia folosită este doar cea distribuită în sala de examen.

Pentru elevii care solicită și primesc, în cazuri justificate, aprobarea Comisiei Naționale în vederea susținerii probelor cu subiectul de rezervă, se organizează proba scrisă/probele scrise după finalizarea ultimei probe prevăzute în calendarul de desfășurare a examenului de bacalaureat.

În același timp, candidaților le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notițe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul. Cei surprinși în aceste situații vor fi eliminați din examen, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent dacă au fost introduse de aceștia ori de alți candidați, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane și indiferent dacă ei au primit ori au transmis materialele interzise. Drept consecință, acești candidați nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni.

Baremul de corectare pentru proba de la matematică este disponibil pentru elevii de clasa a XII-a aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: